Eerste pakje van je baby


Het eerste pakje (ook wel geboortepakje genoemd) van je baby. Dat blijft altijd een bijzonder pakje. De zoektocht naar het ideale eerste babypakje is vaak één van die momenten die je niet snel gaat vergeten. Bijvoorbeeld omdat je net weet of je een jongen of meisje krijgt óf omdat je nu voor het eerst een item gaat kopen voor je kleintje! Het herinnert je later aan die eerste intieme babyperiode.  
 

Het eerste babypakje aantrekken

Voor het eerst je newborn aankleden is altijd even wennen. Kies daarom voor een babypakje met knoopjes aan de voorkant óf met een overslagconstructie. De boxpakjes met overslag hebben knoopjes aan de onder- én zijkant, zodat je het pakje niet over het hoofdje hoeft te trekken. Het eerste pakje wikkel je zo makkelijk om je kleintje heen, zodat je kindje op het verschoningskussen kan blijven liggen. Wel zo fijn voor je pasgeboren frummel. 

 

Geboortepakjes voor meisjes en jongens

Bij Prénatal vind je geboortepakjes voor meisjes en jongens. Ook hebben we een ruime collectie eerste pakjes voor je baby wanneer je het geslacht niet weet! Boxpakjes in neutrale kleuren, allemaal gemaakt in een zachte katoenstof. Onze babycollecties zijn afwisselend en we geloven dat iedere smaak bij ons kan slagen.
 

duurzaam
2 reviews
19.99
duurzaam
2.00 / 5
2 reviews
19.99
duurzaam
5.00 / 5
2 reviews
19.99
duurzaam
5.00 / 5
19.99

bekijk hier alle
1-delige pakjes ›

 

Welke maat heeft een pasgeboren baby?

Wellicht zit jij ook met de vraag welke maat een pasgeboren baby nodig heeft. De meeste baby’s kunnen bij de geboorte maat 50 aan, want dat is de gemiddelde lengte. Sommige kindjes zijn wat groter en passen daarom bij de geboorte maat 56. Mocht jullie kindje te vroeg geboren zijn dan hebben we ook veel babykleding in maat 44.

Het eerste pakje kopen

Koop je eerste pakje voor je baby bij Prénatal en bekijk de verschillende newborn collecties: Pure, Little Bundle of Love, Little wonder óf &One. Iedere collectie heeft zijn eigen kenmerken. Neem snel een kijkje welke collectie bij jullie past!
 

  • Little Bundle of Love shop de collectie ›
  • Little Wonder shop de collectie ›