veiligheid

veiligheid en kwaliteit

Bijna 60 jaar contact met (aanstaande) ouders heeft ons geholpen met de ontwikkeling van ons zorgvuldig samengestelde assortiment. Dankzij dit contact weten wij namelijk precies wat (aanstaande) ouders nodig hebben, wat ze nog missen en wat ze graag verbeterd zien. Deze jarenlange ervaring draagt bij aan de kwaliteit en de samenstelling van onze producten en diensten.
Wij vinden de veiligheid en kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Elk nieuw of verbeterd product wordt daarom uitvoerig getest. Dit doen we door middel van onze eigen standaarden en op basis van de wet- en regelgeving. Een product kan nog zo handig lijken, nog zo mooi zijn, nog zo zacht aanvoelen… Als het niet helemaal veilig is, dan verkopen wij het niet.

laat het ons weten
Ondanks alle zorg die wij aan onze producten besteden, kan het voorkomen dat je niet tevreden bent met een product. Laat het ons direct weten via Customer Care en help ons met het verbeteren van onze producten en diensten. Want ook wij zijn nooit uitgeleerd! Telefoonnummer Customer Care 088-3320040.

tips voor een veilige omgeving

Veiligheid is één van de belangrijkste onderwerpen als het om je kindje gaat. Wij hebben daarom in samenwerking met Veiligheid.nl de belangrijkste informatie en de beste tips voor je op een rijtje gezet in een informatieve PDF. Met behulp van deze informatie en tips creëer je eenvoudig een veilige omgeving voor je kindje. Zodat jij met een gerust hart van de kleine kan genieten. 

lees meer over veiligheid in huis ›

veiligheidsartikelen

Prénatal denkt graag met je mee over de veiligheid van je kindje. Daarom kan je in ons assortiment talloze producten vinden waarmee je eenvoudig een veilige omgeving voor je kindje kan creëren. Voor de trap een hekje, voor de stopcontacten een beveiliger. En mocht iemand zich bezeren, dan is er altijd een vrolijke pleister of een cool gel-pack bij de hand. Alles zodat je kleintje zich veilig en vrij kan bewegen. Kijk snel verder in onze webshop of bezoek één van onze winkels om al deze producten te ontdekken.