Prénatal winkels

onze winkels

In verband met de meest recente maatregelen moeten wij helaas onze winkels tijdelijk sluiten. Maar zeker in deze tijd willen wij er voor je zijn; alles wat je nodig hebt voor jou en je kleintje bestel je gemakkelijk online en wordt bezorgd tot aan je deur.
Wil je je bestelling gratis ophalen? Maak dan gebruik van onze Prénatal Pick Up Point service. lees hier meer ›


Je vindt alle 42 Prénatal winkels verspreid over heel Nederland. Is je wel eens opgevallen dat we grote Prénatal winkels en kleine Prénatal winkels hebben? We maken namelijk onderscheid tussen citystores (stadswinkels) en megastores (warenhuizen). Wat is nu precies het verschil tussen een citystore en een megastore?

Megastores
Megastores zijn onze grootste winkels en hebben het complete aanbod van Prénatal en haar A-merken. Van de kleinste behoeften tot aan een complete kinderkamer. Voor je totale babyuitzet kun je prima terecht in een megastore. En dat in alle rust, want de meeste megastores hebben ruimere openingstijden en volop parkeergelegenheid!

Citystores
De kleinere citystores zijn ingericht voor het gemak van jouw eerste benodigdheden ‘om de hoek’. Je vindt er bijvoorbeeld veel fashion en verzorgingsartikelen en minder kinderwagens en woonaccessoires. Ondanks dat ons complete aanbod niet fysiek in de citystores aanwezig is, kun je hier altijd de producten bestellen die je nodig hebt!

  bekijk hier onze actuele acties & aanbiedingen ›