Prénatal winkels

onze winkels

Je vindt alle 57 Prénatal winkels verspreid over heel Nederland. Is je wel eens opgevallen dat we grote Prénatal winkels en kleine Prénatal winkels hebben? We maken namelijk onderscheid tussen citystores (stadswinkels) en megastores (warenhuizen). Wat is nu precies het verschil tussen een citystore en een megastore?

Megastores (20)
Megastores zijn onze grootste winkels en hebben het complete aanbod van Prénatal en haar A-merken. Van de kleinste behoeften tot aan een complete kinderkamer. Voor je totale babyuitzet kun je prima terecht in een megastore. En dat in alle rust, want de meeste megastores hebben ruimere openingstijden en volop parkeergelegenheid!

Citystores (37)
De kleinere citystores zijn ingericht voor het gemak van jouw eerste benodigdheden ‘om de hoek’. Je vindt er bijvoorbeeld veel fashion en verzorgingsartikelen en minder kinderwagens en woonaccessoires. Ondanks dat ons complete aanbod niet fysiek in de citystores aanwezig is, kun je hier wél te allen tijde de producten bestellen die je zoekt!

Kom je ook?

Dierendorpje optredens bij Prénatal

Leuk nieuws: Kim-Lian komt in een aantal Prénatal megastores optreden! Kim-Lian zal gaan voorlezen en zingen én Gitte gaat prachtige tekeningen maken. Daarnaast kun je jouw Dierendorpje boek persoonlijk laten signeren of op de foto gaan. Kijk wanneer zij bij jou in de buurt langskomen!

Kim-Lian en Gitte kijken er erg naar uit om jouw kindje(s) kennis te laten maken met de verhalen en liedjes uit dit mooie Dierendorpje. Komen jullie ook?

27 januari om 14.00
Euroweg 100, 3825 HD Amersfoort