Prénatal winkels

onze winkels

Je vindt alle 38 Prénatal winkels verspreid over heel Nederland. Is je wel eens opgevallen dat we grote Prénatal winkels en kleine Prénatal winkels hebben? We maken namelijk onderscheid tussen citystores (stadswinkels) en megastores (warenhuizen). Wat is nu precies het verschil tussen een citystore en een megastore?

Winkelvoorraad
Helaas is het niet mogelijk om een winkel naar keuze telefonisch te bereiken met een vraag over voorraad van een artikel in de winkel. Wel kun je dit bij een product op de website bekijken en controleren of het voorradig is in een van onze winkels. Dit doe je door op onderstaande knop te drukken bij het product.

Ben je al in de winkel en is het artikel toch uitverkocht, dan adviseren we je een medewerker uit de winkel aan te spreken. Mogelijk kunnen zij het artikel voor je bestellen. Uiteraard kun je ook een bestelling plaatsen in onze webshop of via de kiosk waar de beschikbaarheid van de webshopvoorraad wel direct te zien is.

Personal shopping
Je kunt in al onze megastores ‘winkelen op afspraak’. Onze zeer ervaren en deskundige medewerkers luisteren naar jullie verhaal. En weten zo precies wat bij jullie stijl, wens en toekomstige kindje past. Zo weet je zeker dat je alleen producten koopt die jullie écht nodig hebben. Ook hebben we hier een leuke actie aan gekoppeld: je kan namelijk tot wel 15% van je aankoopbedrag terug ontvangen als giftcard!

maak een personal shopping afspraak  ›

De afspraak is gratis en vrijblijvend. We hopen je snel te verwelkomen in een van onze megastores!

Megastores
Megastores zijn onze grootste winkels en hebben het complete aanbod van Prénatal en haar A-merken. Van de kleinste behoeften tot aan een complete kinderkamer. Voor je totale babyuitzet kun je prima terecht in een megastore. En dat in alle rust, want de meeste megastores hebben ruimere openingstijden en volop parkeergelegenheid!

Citystores
De kleinere citystores zijn ingericht voor het gemak van jouw eerste benodigdheden ‘om de hoek’. Je vindt er bijvoorbeeld veel fashion en verzorgingsartikelen en minder kinderwagens en woonaccessoires. Ondanks dat ons complete aanbod niet fysiek in de citystores aanwezig is, kun je hier altijd de producten bestellen die je nodig hebt!

Boutique
Prénatal Boutique is een nieuwe en inspirerende winkelbeleving. Hier vind je een selectie van de leukste en meest onmisbare producten uit het Prénatal assortiment, speciaal voor iedereen die nieuw leven mag verwelkomen. Met wat voor je reden je de Boutique ook bezoekt, er is voor ieder wat wils. Of je nu een kraamcadeau zoekt voor je beste vriendin die bevallen is, samen met je moeder het ‘eerste pakje’ gaat shoppen of als aanstaande vader deskundig advies nodig hebt over een flesje; bij Prénatal Boutique verwelkomen we je graag. Voor kinderwagens, autostoelen en kinderkamermeubels kan je terecht in onze Megastores of in onze webshop. 

  bekijk hier onze actuele acties & aanbiedingen ›