Prénatal geboortekaartjes

Bestel je geboortekaartje bij Prénatal

Wist je dat je bij ons ook geboortekaartjes en babyborrelkaartjes kunt bestellen? Via de speciale website prenatalgeboortekaartjes.nl stel je het meest bijzondere geboortekaartje samen voor de komst van jullie kleintje. 
 
 

Kies een kaart of ontwerp zelf

Je kunt ervoor kiezen om een bestaand kaartje als basis te nemen (maak een keuze uit meer dan 500 designs!) en dat helemaal naar wens aan te passen. Zoek een leuk ontwerp uit en ga zelf aan de slag met de mooiste kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Extra leuk: veel kaarten uit onze collectie zijn te personaliseren met een foto van jouw pasgeboren baby.
Zo heb je een uniek kaartje dat niemand anders heeft!
Een andere optie is om jouw geboortekaartje helemaal zelf te ontwerpen. Start met een blanco kaart, bepaal het formaat en laat je creativiteit de vrije loop.

Prénatal themakaarten

Binnen onze collectie hebben we ook speciale Prénatal themakaarten. Deze geboortekaartjes sluiten perfect aan op de thema’s die wij binnen Prénatal hebben. Zo kun je het geboortekaartje matchen met jouw favoriete thema dat terugkomt in de babykamer, kleding en knuffels.
 

Bestel met 15.- korting

Klaar om aan de slag te gaan met je geboortekaartje? Met de kortingscode: geboortekaartje15 ontvang je 15.- korting op je bestelling (geldig vanaf 50 kaarten).

Bestel hier je geboortekaartje!  ›

 

 

Samenwerking Belarto

Voor onze geboortekaartjes werken we nauw samen met Uitgeverij Belarto. Zij drukken én verzenden alle kaarten die besteld worden via prenatalgeboortekaartjes.nl. Belarto werkt met een eigen creatieve studio maar schakelt voor de designs direct met prenatalgeboortekaartjes.nl.