welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open.

Gelukkig is elke stap die jij voor het eerst zet, al door ontelbare ouders een keer gemaakt. Jij gaat het allemaal ontdekken en beleven, op je eigen manier. Wij zijn er voor al je vragen, om te helpen met je wensen en om je op ideeën te brengen. Zodat jij kunt genieten van jullie kleine wonder.

tips & adviezen

Als (toekomstige) ouders komt er veel op jullie af en moeten er veel keuzes worden gemaakt. Welke babyfoon heb ik nodig? Hoe kleed ik mijn baby goed aan? En hoe zit het met een zwangerschapsbeha? Allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben.

Wij zijn er voor jou en helpen je graag met goed advies en handige tips. Lees onze interessante blogs of maak gebruik van onze keuzehulpen. We hopen je zo meer informatie te kunnen geven over alles wat er komt kijken bij het (toekomstig) ouderschap. Zodat jullie zo veel mogelijk kunnen genieten van deze bijzondere tijd!

 

bekijk onze tips & adviezen ›
 • Hulp nodig bij het kopen van een zwangerschapsjeans? lees hier ons advies ›
 • Hulp nodig bij het kiezen van de juiste babyfoon? gebruik de keuzehulp ›
 • alle producten voor de leukste feestjes shop feestartikelen ›
 • haal je inspiratie uit onze liefste thema's ontdek onze thema's ›
 • een cadeautje speciaal voor jou ontdek onze partners ›
 •  

  Meld je aan voor de blije doos!

  Er is een kleintje op komst, wat een feest! Daar horen cadeaus bij. Schrijf je in voor het GRATIS cadeau pakket van WIJ met onder meer de blije doos. Je ontvangt vanaf 13 weken zwangerschap een uitnodiging om de doos op te halen bij Prénatal

  Daarnaast krijg je 4x per jaar het magazine WIJ tot je kind één jaar is, iedere week per e-mail een update van je zwangerschap en maandelijks een leuke nieuwsbrief. En als je binnen zes weken na de geboorte de gegevens van je baby aan WIJ doorgeeft, kan je een gratis mutsje met de naam van je baby bestellen. Hoe leuk is dat!?

  ik wil mij aanmelden ›

  personal shopping: persoonlijke aandacht voor jou!

  Er komt nogal wat op je af als je een kindje krijgt. Je wilt een veilig huis voor je toekomstige kindje maar het duizelt aan opties en vragen, zeker in de situatie waarin we nu leven. Dat begrijpen we maar al te goed en daarom willen wij er voor je zijn.

  Je kunt in al onze megastores ‘winkelen op afspraak’. Onze zeer ervaren en deskundige medewerkers luisteren naar jullie verhaal. En weten zo precies wat bij jullie stijl, wens en toekomstige kindje past. Zo weet je zeker dat je alleen producten koopt die jullie écht nodig hebben. Daarnaast bieden wij de beste service en de laagste prijsgarantie, omdat wij de prijzen (net als jullie) vergelijken met andere aanbieders.

  lees hier meer ›

  download de Prénatal app en blijf altijd op de hoogte