Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open.

Gelukkig is elke stap die jij voor het eerst zet, al door ontelbare ouders een keer gemaakt. Jij gaat het allemaal ontdekken en beleven, op je eigen manier. Wij zijn er voor al je vragen. Om te helpen met je wensen en om je op ideeën te brengen, zodat jij kunt genieten van je kleine wonder. Welkom in de wereld van...

Verandering

Een positieve test! Voor de een sneller dan voor de ander en een verrassing, dat is het altijd. Van het stuiteren van geluk, tot het onzekere gevoel dat het met zich mee kan brengen. Er staat veel te gebeuren. Om je hiermee op weg te helpen hebben we handige weetjes, tips en adviezen per trimester op een rijtje gezet. Zo kun je de groei en ontwikkeling van jou en je kleintje stapvoets volgen.

Lees hier meer ›
 • #loveprenatal

  Heb jij een leuke foto van jou of je kleintje in een Prénatal outfit of met een ander item waar je fan van bent? Deel jouw foto op Instagram en tag @prenatal_nl of gebruik de #loveprenatal en inspireer anderen.

  Laat je inspireren ›

  Keuzehulpen

  Weet je niet goed welk product past bij jouw wensen, maak gebruik van een van onze keuzehulpen!

  Prénatal houdt van duurzaam

  Je kleintje laten opgroeien in een duurzame wereld: dat is waar wij en ongetwijfeld jullie als ouders, ons sterk voor willen maken. We streven er daarom naar onze producten steeds duurzamer te maken. Prénatal focust zich daarom op 3 pijlers; milieuvriendelijke productie, social verantwoorde productie en betrokken organisatie.

  Meer weten over hoe Prénatal omgaat met duurzaamheid? Lees hier meer ›

  Wist je dat...

  Het grootste gedeelte van onze newbornkleding al van biologisch katoen is gemaakt? Je herkent ze aan het label 'biologisch'. Daarnaast zijn wij trots op onze nieuwste slaapfashion die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook milieubewust en duurzaam. Zo dragen wij samen bij aan een beter milieu voor onze kinderen.

  shop hier biologisch katoen ›

  Blijf altijd op de hoogte en volg ons op de volgende kanalen!

  inschrijven nieuwsbrief ›
  voor interessante tips, inspiratie en leuke kortingen
  download onze app ›
  voor Android of iPhone!
  volg ons op Youtube ›
  voor leuke inspiratie en productvideo's
  volg ons op Instagram ›
  word onderdeel van onze Instagram community
  volg ons op Facebook ›
  word onderdeel van onze Facebook community
  volg ons op Pinterest ›
  voor heel veel fijne inspiratie
  volg ons op TikTok ›
  word onderdeel van onze TikTok community