Prénatal Boutique

Klein maar fijn: De eerste Prénatal Boutique opent in hartje Utrecht!

De Prénatal Boutique is een compleet nieuw concept, naast de bestaande Mega- en Citystores. In deze Boutique vind je namelijk een selectie van onze leukste en meest onmisbare producten. Van de hipste (newborn) fashion van ons eigen label tot aan mooie merken als Noppies, Quapi en BESS.

Ook aan de mama’s to be is gedacht. Omdat wij als geen ander weten hoe onmisbaar fijne positiekleding- en zwangerschapslingerie is, vind je hier ook de beste positiejeans en mooie tops die je zowel tijdens als na je zwangerschap kan dragen. Naast kleding en speelgoed vind je er ook een uitgebreid assortiment voor de verzorging van je kleintje zoals flesjes, speentjes of producten voor in bad.

Je kan onze nieuwe winkel bewonderen op ons nieuwe adres: Achter Clarenburg 22 te Utrecht.

 

 

Voor iedereen die nieuw leven mag verwelkomen

Het assortiment in de Prénatal Boutique is opgedeeld in verschillende werelden zoals fashion en slapen waar diverse producten speels met elkaar gecombineerd worden om jou als bezoeker te inspireren.

Met wat voor reden je de Boutique bezoekt, er is voor ieder wat wils. Of je nu een kraamcadeau zoekt voor je beste vriendin die bevallen is, samen met je moeder het ‘eerste pakje’ gaat shoppen of als aanstaande vader deskundig advies nodig hebt over een flesje; bij de Prénatal Boutique verwelkomen we je graag!

 

Het leukste assortiment van Prénatal!

Kom je snel een kijkje nemen bij onze nieuwe Boutique?

 

 

Openingstijden Prénatal Boutique

maandag 12:00 - 20:00
dinsdag 10:00 - 20:00
woensdag 10:00 - 20:00
donderdag 10:00 - 20:00
vrijdag 10:00 - 20:00
zaterdag 10:00 - 20:00
zondag 12:00 - 18:00