14 tot 25 weken

Welkom in de tweede fase van je zwangerschap!

In het tweede trimester groeit de baby enorm snel: van 7 cm naar maar liefst 37 cm! Jij begint er nu ook echt zwanger uit te zien. Voor de meeste vrouwen is het tweede trimester het favoriete trimester. De kwaaltjes die je aan het begin van de zwangerschap had, vlakken nu (meestal!) af. Ook is de kans dat je een miskraam krijgt veel kleiner geworden. Je straalt en iedereen mag nu weten dat je zwanger bent! Het wordt ook tijd om een zwangerschapsgarderobe aan te schaffen. De kilo’s vliegen er namelijk aan: gemiddeld zo’n halve kilo per week! Geen wonder dat jouw favo ‘skinny jeans’ ineens niet meer zo lekker zit… Op deze pagina lees je alles over het tweede trimester. Ook vind je de uitzetlijst voor deze periode. Geniet ervan!

 

5 dingen over zwangerschapskleding kopen

Wanneer je buik begint te groeien en je uit je normale kleding barst, is het handig om over te stappen op positiemode. En alhoewel deze term een beetje stoffig klinkt, is het modebeeld gelukkig wél met zijn tijd mee gegaan, dus geen soepjurken meer voor jou. Maar waar moet je op letten bij zwangerschapskleding kopen?

lees meer ›

onze mooiste babykamers

Waarschijnlijk ga jij voor de allereerste keer in je leven het babykamertje voor je verwachte kleintje inrichten. Best wel spannend, maar ook heel leuk. Misschien zit je nog in de oriënterende fase, of je hebt al helemaal in gedachte hoe het kamertje eruit zou moeten komen te zien. In ieder geval hebben wij advies hoe je in 3 stappen je babykamer kunt inrichten. Kijk mee!

lees meer ›

kinderwagen kiezen? 10 tips

Een kinderwagen kiezen kan lastig zijn: er is veel keus en het is geen kleine aanschaf. Des te belangrijker om er eentje te kiezen waar je even mee vooruit kunt. Wij helpen graag met de volgende tips, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je kinderwagen, wandelwagen of buggy.

lees meer ›
#prenatal