14 tot 25 weken

Welkom in de tweede fase van je zwangerschap!

Terwijl je baby aan het trainen is om helemaal in vorm op de wereld te komen, voel jij je ook goed en vol energie. Je zult de komende weken snel aankomen en dat is maar goed ook: je baby groeit maar waar moet je op letten bij het kopen van zwangerschapskleding?

Nu kun je ook een keuze maken voor de grotere aankopen zoals het kamertje en de kinderwagen. Laat je inspireren door onze mooiste babykamers en hoe kies je nu eigenlijk de kinderwagen die bij jou past? Hieronder vind je onze tips en inspiratie.

 

5 dingen over zwangerschapskleding kopen

Wanneer je buik begint te groeien en je uit je normale kleding barst, is het handig om over te stappen op positiemode. En alhoewel deze term een beetje stoffig klinkt, is het modebeeld gelukkig wél met zijn tijd mee gegaan, dus geen soepjurken meer voor jou. Maar waar moet je op letten bij zwangerschapskleding kopen?

lees meer ›

onze mooiste babykamers

Waarschijnlijk ga jij voor de allereerste keer in je leven het babykamertje voor je verwachte kleintje inrichten. Best wel spannend, maar ook heel leuk. Misschien zit je nog in de oriënterende fase, of je hebt al helemaal in gedachte hoe het kamertje eruit zou moeten komen te zien. In ieder geval hebben wij genoeg babykamer inspiratie om even bij weg te dromen. Kijk mee!

lees meer ›

kinderwagen kiezen? 10 tips

Een kinderwagen kiezen kan lastig zijn: er is veel keus en het is geen kleine aanschaf. Des te belangrijker om er eentje te kiezen waar je even mee vooruit kunt. Wij helpen graag met de volgende tips, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je kinderwagen, wandelwagen of buggy.

lees meer ›
#prenatal