Prénatal ♡ Newborn

Welkom in de Wereld lief kleintje. Of jullie kindje nog veilig in de buik van mama zit of al in jullie armen ligt: je wilt het allerbeste. Zo geldt dat ook voor de (allereerste) kleertjes. Wij nemen je graag mee in de wereld van onze newborn kleding, geven je tips en inspiratie.

de newborn collecties

Zoveel kindjes, zoveel wensen. Daarom hebben we voor iedere smaak wel een collectie, zodat je altijd bij ons kunt slagen. Wat bij iedere collectie gelijk is? Dat het comfortabel zit en fijn is voor jou én je kindje.

Haal inspiratie uit één van onze newborn collecties en combineer de items tot de leukste setjes. Extra fijn: iedere collectie heeft zijn eigen kleuren en stijl, zodat jij het ideale newborn kledingsetje makkelijk kan samenstellen. Onze newborn collecties op een rij: 

 

ontdek onze collecties ›

onze collecties

 

duurzaam
4.33 / 5
9 reviews
16.99
duurzaam
4.00 / 5
1 review
7.99
duurzaam
5.00 / 5
1 review
9.99

Hoe kleed ik mijn baby in de winter?

Als je net een kleine hebt gekregen, maak je je soms best weleens zorgen over de temperatuur van je baby. “Heeft ie het niet te warm, of te koud?”. Helemaal niet zo gek, want met een (pasgeboren) baby moet je net even met wat andere dingen rekening houden.

Wij leggen je graag uit hoe je jouw baby in de winter het beste kunt aankleden.

lees meer ›