personal shopping

Persoonlijke aandacht voor jou!

Er komt nogal wat op je af als je een kindje krijgt. Je wilt een veilig huis voor je toekomstige kindje maar het duizelt aan opties en vragen, zeker in de situatie waarin we nu leven. Dat begrijpen we maar al te goed en daarom willen wij er voor je zijn. Je kunt in al onze megastores ‘winkelen op afspraak’. Onze zeer ervaren en deskundige medewerkers luisteren naar jullie verhaal. En weten zo precies wat bij jullie stijl, wens en toekomstige kindje past. Zo weet je zeker dat je alleen producten koopt die jullie écht nodig hebben. Daarnaast bieden wij de beste service en de laagste prijsgarantie, omdat wij de prijzen (net als jullie) vergelijken met andere aanbieders.

In onze megastores hebben we maatregelen getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM, omdat zowel jouw gezondheid als die van onze medewerkers voorop staat. Op deze pagina vind je de genomen maatregelen. Op dit moment zijn onze winkels gesloten, wel kan er vast afspraak gemaakt worden voor na de lockdown.

 

Hoe werkt het?

Je kunt telefonisch een afspraak maken om van maandag tot en met zondag met een personal shopper te winkelen, in één van onze megastores. Onze medewerkers ontvangen je met een grote glimlach, maar met gepaste afstand, en staan geheel tot jouw of jullie beschikking.

Een afspraak met een personal shopper is vrijblijvend en gratis, zo kun je je complete babyuitzet in één keer aanschaffen. Als extra voordeel ontvang je een groeikorting oplopend tot wel 20%*. Dit bedrag wordt uitgekeerd op een Prénatal giftcard, welke zowel in de winkels als online in te wisselen is.

 

Bel voor een afspraak:

Onze klantenservice is te bereiken op telefoonnummer 088-3320040

maandag t/m vrijdag van 9:00 – 21:00 uur
zaterdag van 9:30 - 18:00 uur
zondag van 12:00 – 17:00 uur
(de gebruikelijke belkosten worden in rekening gebracht).

Kies in het keuzemenu voor optie 4 om een afspraak te maken.

Bekijk hier de winkelopeningstijden.

 1. De actie is geldig tijdens elke personal shopping afspraak
 2. De personal shopping afspraken kunnen plaatsvinden in alle Prénatal megastores van maandag t/m zondag.
 3. *Zoals hierboven aangegeven kan jouw groeikorting oplopen tot wel 20%. Deze korting is als volgt opgebouwd en wordt uitgekeerd in de vorm van een giftcard: van €1.000 tot €1.500 = 10% korting, van €1.500 tot €2.000 = 15% korting, van €2.000 en hoger = 20% korting
 4. Verkregen giftcards kunnen de dag ná uitgifte verzilverd worden in een Prénatal winkel of online.
 5. Personal shopping is alleen mogelijk in onze winkel(s) en niet online.
 6. In verband met de RIVM richtlijnen is het alleen toegestaand met maximaal 2 personen naar de winkel te komen.
 7. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
 8. De actie is niet geldig in combinatie met gratis plus acties.
 9. De actie is niet geldig op geneesmiddelen, babyvoeding, boeken, Prénatal giftcards en/of het bezorgen en monteren van meubels of op onderdelen en reparaties.
 10. De korting is niet geldig op Bopita kamers.
 11. De actie geldt niet in combinatie met de tweelingkorting en/of personeelskorting.
 12. De korting geldt ook op artikelen die in onze winkel besteld worden. Alle bestellingen dienen direct te worden afgerekend.

contactformulier

*verplichte velden