personal shopping

aandacht voor jou!

Er komt nogal wat op je af als je een kindje krijgt. Je wilt een veilig huis voor je toekomstige kindje maar het duizelt aan opties en vragen. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom kun je in al onze megastores ‘winkelen op afspraak’. Onze zeer ervaren en deskundige medewerkers luisteren naar jullie verhaal. En weten zo precies wat bij jullie stijl, wens en toekomstige kindje past. Zo weet je zeker dat je alleen producten koopt die jullie echt nodig hebben. Daarnaast bieden wij de beste service en de laagste prijsgarantie, omdat wij de prijzen (net als jullie) vergelijken met andere aanbieders.

 

Hoe werkt het?

Je kunt telefonisch een afspraak maken om van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 met een personal shopper te winkelen, in 1 van onze megastores . Onze medewerkers staan dan geheel tot jouw of jullie beschikking. Een afspraak met een personal shopper is vrijblijvend en gratis, zo kun je je complete babyuitzet in één keer aanschaffen. Als extra voordeel ontvang je een groeikorting oplopend tot wel 20%*. Dit bedrag wordt uitgekeerd op een Prénatal giftcard

* m.u.v. het merk Bopita. Het bedrag op de giftcard is te besteden 1 dag na de personal shop afspraak.

Bekijk hier alle actievoorwaarden.

 

Bel voor een afspraak:

Onze klantenservice is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 21:00 uur, zaterdag van 9:30 - 18:00 uur en op zondag van 12:00 – 17:00 uur op telefoonnummer 088-3320040 (de gebruikelijke belkosten worden in rekening gebracht).

En kijk hier voor alle winkel openingstijden.

 

contactformulier

*verplichte velden