Personal Shopping afspraak maken

Persoonlijke aandacht voor jou

Er komt nogal wat op je af als je een kindje krijgt. Je wilt een veilig huis voor je toekomstige kindje maar het duizelt aan opties en vragen. Dat begrijpen we maar al te goed en daarom willen wij er voor je zijn. Je kunt in al onze megastores ‘winkelen op afspraak’. Onze zeer ervaren en deskundige medewerkers luisteren naar jullie verhaal. En weten zo precies wat bij jullie stijl, wens en toekomstige kindje past. Zo weet je zeker dat je alleen producten koopt die jullie écht nodig hebben. Ook hebben we hier een leuke actie aan gekoppeld: je kan namelijk tot wel 15% van je aankoopbedrag terug ontvangen als giftcard!

Maak nu snel en eenvoudig een afspraak via onze handige afspraken module. De afspraak is gratis en vrijblijvend. We hopen je snel te verwelkomen in een van onze megastores!

Ontvang deskundig advies in één van onze warenhuizen en profiteer van exclusieve aanbiedingen tijdens onze personal shopping avond op 28 mei tussen 18:00 – 21:00 uur!

 
 1. De actie is geldig tijdens elke personal shopping afspraak.
 2. De personal shopping afspraken kunnen plaatsvinden in alle Prénatal megastores van maandag t/m zondag.
 3. Deze korting is als volgt opgebouwd en wordt uitgekeerd in de vorm van een giftcard: van €1.500 tot €2.000 = 10% korting, vanaf €2.000 = 15% korting
 4. Wanneer een artikel wordt geretourneerd, die tijdens een personal shopping afspraak gekocht is, wordt het retourbedrag aangepast naar de hoogte van de uitgegeven giftcard. Bijvoorbeeld: wanneer je spullen koopt voor 1800 euro, dan krijg je een giftcard van 10% van het aankoopbedrag, dit is dus 180 euro. Wanneer je vervolgens iets terug komt brengen van bijvoorbeeld 300 euro dan zou je 10% van het retourbedrag af moeten halen. In dit voorbeeld is 10% 30 euro en zou je dan dus 270 euro terug krijgen. De waarde op je giftcard wordt niet aangepast.
 5. Verkregen giftcards kunnen de dag ná uitgifte verzilverd worden in een Prénatal winkel of online.
 6. Personal shopping is alleen mogelijk in onze winkel(s) en niet online.
 7. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
 8. De actie is niet geldig in combinatie met gratis plus acties.
 9. De actie is niet geldig op geneesmiddelen, babyvoeding, boeken, Prénatal giftcards en/of het bezorgen en monteren van meubels of op onderdelen en reparaties.
 10. De korting is niet geldig op Bopita kamers.
 11. De korting is niet geldig op Cybex Premium artikelen.
 12. De actie geldt niet in combinatie met de tweelingkorting en/of personeelskorting.
 13. De korting geldt ook op artikelen die in onze winkel besteld worden. Alle bestellingen dienen direct te worden afgerekend.
 14. Om afspraken te maken kun je de afspraken planner op deze pagina gebruiken.