Personal Shopping afspraak maken

persoonlijke aandacht voor jou

Er komt nogal wat op je af als je een kindje krijgt. Je wilt een veilig huis voor je toekomstige kindje maar het duizelt aan opties en vragen. Dat begrijpen we maar al te goed en daarom willen wij er voor je zijn. Je kunt in al onze megastores ‘winkelen op afspraak’. Onze zeer ervaren en deskundige medewerkers luisteren naar jullie verhaal. En weten zo precies wat bij jullie stijl, wens en toekomstige kindje past. Zo weet je zeker dat je alleen producten koopt die jullie écht nodig hebben. Ook hebben we hier een leuke actie aan gekoppeld: je kan namelijk tot wel 15% van je aankoopbedrag terug ontvangen als giftcard!

Maak nu snel en eenvoudig een afspraak via onze handige afsprakenmodule. De afspraak is gratis en vrijblijvend. We hopen je snel te verwelkomen in een van onze megastores!

Let op: Een afspraak van 60 minuten is alleen mogelijk in onze megastores.

 
 1. De actie is geldig tijdens elke personal shopping afspraak
 2. De personal shopping afspraken kunnen plaatsvinden in alle Prénatal megastores van maandag t/m zondag.
 3. Deze korting is als volgt opgebouwd en wordt uitgekeerd in de vorm van een giftcard: van €1.500 tot €2.000 = 10% korting, vanaf €2.000 = 15% korting
 4. Wanneer een artikel wordt geretourneerd, wordt de waarde van de retour aangepast naar de hoogte van de uitgegeven cadeaubon. Bijvoorbeeld: wanneer je spullen koopt voor 1500 euro, dan krijg je een giftcard van in totaal 150 euro. Als je iets terug komt brengen van bijvoorbeeld 300 euro dan zou je hier 10% vanaf moeten halen in het retour bedrag. Je zou dan 270 euro terug krijgen. De waarde op je giftcard wordt dan niet aangepast.
 5. Verkregen giftcards kunnen de dag ná uitgifte verzilverd worden in een Prénatal winkel of online.
 6. Personal shopping is alleen mogelijk in onze winkel(s) en niet online.
 7. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
 8. De actie is niet geldig in combinatie met gratis plus acties.
 9. De actie is niet geldig op geneesmiddelen, babyvoeding, boeken, Prénatal giftcards en/of het bezorgen en monteren van meubels of op onderdelen en reparaties.
 10. De korting is niet geldig op Bopita kamers.
 11. De korting is niet geldig op Cybex Premium artikelen.
 12. De actie geldt niet in combinatie met de tweelingkorting en/of personeelskorting.
 13. De korting geldt ook op artikelen die in onze winkel besteld worden. Alle bestellingen dienen direct te worden afgerekend.
 14. Om afspraken te maken kun je de afspraken planner op deze pagina gebruiken.