Goedgemerkt

Zorg dat alle nieuwe spullen van jouw kindje niet kwijt of verwisseld raken wanneer ze meegaan naar de oppas of het kinderdagverblijf. Voorzie alles eenvoudig van naam met de gepersonaliseerde naamstickers en kledinglabels van Goedgemerkt.

Bij besteding vanaf 75.- ontvang je een kortingsvoucher met een unieke kortingscode. Hierbij ontvang je een gratis setje Gepersonaliseerde Schoenlabels! Plaats een bestelling voor minimaal €15,- (exclusief het setje schoenlabels en verzendkosten) en vul de kortingscode in, in het winkelmandje op de website van Goedgemerkt en ontvang het setje Gepersonaliseerde Schoenlabels gratis!  

Gepersonaliseerde schoenlabels

Deze schoenlabels zijn perfect om de schoenen van je kleintje te merken met naam. De Gepersonalseerde Schoenlabels van Goedgemerkt zijn kras- en slijtvast en zijn wasmachine- en drogerbestendig. Het handige links/rechts design, helpt jouw kindje de juiste schoen aan de juiste voet te doen wanneer hij/zij wat groter is. Kies uit de leukste en hipste designs!

Naamstickers

Je plakt de vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers eenvoudig op flesjes, melkpoedertorens, speelgoed, trommeltjes en alle overige spullen. De naamstickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties. Je ontwerpt eenvoudig je eigen naamstickers met naam en/of telefoonnummer.

Kledinglabels

De kledinglabels van Goedgemerkt zijn wasmachine- en drogerbestendig en gaan minimaal 200 wasbeurten mee! Plak, strijk of stempel eenvoudig de naam van jouw kindje in alle kleding en textiel. Handig voor in bijvoorbeeld rompertjes, speendoekjes, knuffels, jasjes, reserve kleding, handdoeken en al het overige textiel.

Ga je voor gemak? Bestel dan een van de verschillende varianten kledingstickers. Deze superhandige labels hoef je niet te strijken, je kunt ze gewoon op het polyester waslabel plakken. Perfect voor drukke ouders!

Met de Kledingstempel, stempel je de naam direct in de kleding welke tot 30 wasbeurten zichtbaar blijft. Ideaal wanneer er een hele stapel kleding gemerkt moet worden.

Met de Instrijklabels strijk je eenvoudig in de kledingstukken van je kindje(s). Je kunt de instrijklabels eenvoudig personaliseren met naam en/of telefoonnummer.

Kraamcadeaus

Goedgemerkt biedt een ruime selectie aan van gepersonaliseerde kraamcadeaus. Kies bijvoorbeeld voor de luxe cadeaudoos gevuld met naamstickers, kledingstickers, een BIBS speen, siliconen slab, tassenhanger of een leuke groeimeter. Al deze kraamcadeaus kun je personaliseren met de naam van de baby. Zo kun je een persoonlijk en uniek cadeau geven waar de ouders en natuurlijk ook de baby blij mee zullen zijn!