Goedgemerkt

Zorg dat alle nieuwe spullen van jouw kindje niet kwijt of verwisseld raken wanneer ze mee gaan naar de oppas of het kinderdagverblijf. Voorzie alles eenvoudig van naam met de gepersonaliseerde naamstickers en kledinglabels van Goedgemerkt. 
Bij besteding vanaf 75.- ontvang je een kortingsvoucher met een unieke kortingscode. Hierbij ontvang je maar liefst 25% korting op het hele assortiment! Vul de kortingscode in, in het winkelmandje op de website van Goedgemerkt en ontvang direct 25% korting!
 

naamstickers

Je plakt de naamstickers eenvoudig op flesjes, melkpoedertorens, speelgoed, trommeltjes en alle overige spullen.

De naamstickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties. Je ontwerpt eenvoudig je eigen naamstickers met naam en/of telefoonnummer. 

kledinglabels

De kledinglabels van Goedgemerkt zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

De Goedgemerkt instrijklabels strijk je eenvoudig in de kledingstukken van je kindje(s). Je kunt de instrijklabels eenvoudig personaliseren op onze website met naam en/of telefoonnummer, lettertype, kleur en merkje naar keuze.

Ga je voor gemak? Bestel dan de plakgemak kledingstickers. Deze superhandige labels hoef je niet te naaien of strijken, je kunt ze gewoon op het wasetiket plakken. Ideaal voor drukke ouders! Handig voor in bijvoorbeeld rompertjes, speendoekjes, knuffels, jasjes, reserve kleding, handdoeken en al het overige textiel.

Gepersonaliseerde Groeimeters

Leuke, gepersonaliseerde groeimeters met naam en/of geboortedatum van je kindje. Deze kleurrijke meetlatten, gemaakt van stevig zeildoek zijn op te hangen middels een luxe houten ophangsysteem. Verkrijgbaar in verschillende leuke designs, waaronder bijvoorbeeld dit leuke Nijntje design.

Bij iedere groeimeter zitten ook bijpassende stickers om de belangrijkste momenten vast te leggen, zoals de verjaardagen. Niet alleen leuk voor nu, maar ook voor later. Ook een echte aanrader op het gebied van kraamcadeaus.

actievoorwaarden

De kortingsvoucher biedt 25% korting op het gehele assortiment van Goedgemerkt.nl en kan slechts één keer gebruikt worden (niet i.c.m. andere acties). Vul de unieke kortingscode in bij het plaatsen van de online bestelling. Voor de geldigheidsduur van de kortingsvoucher: zie achterzijde voucher.