over prénatal

Een nieuw leven is kwetsbaar en mooi, maar brengt ook onzekerheid met zich mee. We weten als geen ander dat er veel op je afkomt. Dit inspireert Prénatal om de nummer één bestemming te zijn voor alle (toekomstige) ouders en iedereen die hierbij betrokken is. Van de meest veilige autostoel tot de hipste kleertjes: Prénatal is er voor jou.

Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Tegen de beste prijs, service, advies en 24/7 bereikbaar. Prénatal maakt je (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker. Prénatal is er altijd voor jou.

Prénatal is opgericht in 1959 en vandaag de dag de grootste specialist voor jou en je kindje, met in totaal 44 winkels verspreid over heel Nederland. Bestaande uit megastores, citystores, boutique en de Prénatal webshop. Wil je meer lezen over onze winkels kijk dan hier.

Een duurzame wereld voor jou en je kleintje!
Je kleintje laten opgroeien in een duurzame wereld: dat is waar wij en ongetwijfeld jullie als ouders, ons sterk voor willen maken. Om die reden is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) verankerd in onze bedrijfsvoering. We zoeken continu naar haalbare stappen om maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven. Wij geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken in een wereld waarop de allerkleinsten nog lang en gezond moeten leven. Kijk voor meer informatie over onze initiatieven hier.

Great place to work
Hoera, wij zijn officieel uitgeroepen tot een Great Place To Work! Deze certificering is gebaseerd op de feedback van al onze collega's over de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen onze mooie organisatie. Binnen Prénatal staan onze collega’s dan ook op nummer 1 en zijn we elke dag bezig om het beste uit onszelf te halen. Enthousiast geworden? Kijk op werkenbij.prenatal.nl voor meer informatie over Prénatal als werkplek en al onze vacatures.