Prénatal app

een onmisbare app voor ouders

Heb jij ‘m al? De vernieuwde Prénatal app! De meest persoonlijke app voor tijdens je zwangerschap én daarna. Door jouw uitgerekende datum in te vullen tellen we namelijk samen af en je kunt nog veel meer met de app!

Download de app gratis voor iOS en Android in de App Store & Google Play Store.

 

 

kalender

Vul jouw uitgerekende datum in en tel samen met ons af naar de geboorte van je baby. Iedere week lees je over de ontwikkelingen van de baby in je buik en krijg je handige (shop)tips. Daarnaast kun je, als je kindje eenmaal geboren is, ook gebruik maken van onze babykalender. Je krijgt dan wekelijks (of maandelijks) een update over de ontwikkeling van je kindje totdat hij/zij een jaar oud is.

 

bekijk de kalender ›

uitzetlijst

Prénatal heeft voor jou een handige baby uitzetlijst opgesteld. Het is fijn om een aantal belangrijke spulletjes alvast in huis te hebben. De Prénatal baby uitzetlijst zorgt ervoor dat je tijdens je zwangerschap een handige checklist hebt, waarin je precies kan zien wat je nodig hebt voor tijdens én na je zwangerschap.

 

Bekijk onze uitgebreide uitzetlijst voor tijdens en na je zwangerschap en vink alle musthaves af voor de komst van je kindje.

Download de complete baby uitzetlijst

 

bekijk de uitzetlijst ›

blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste acties, vind jouw Prénatal bij jou in de buurt met de Store Locator en shop thuis op de bank.

 

contact

Wil je contact met ons? Je vindt alle manieren waarop je ons kunt bereiken onder één knop in de app.

Download de app gratis voor iOS en Android in de App Store & Google Play Store.