HelloFresh

Ontdek het gemak van HelloFresh

Kun jij de komende tijd wel wat hulp in huis gebruiken? HelloFresh helpt je graag een handje met het avondeten! Kies elke week jouw favorieten uit een uitgebreid weekmenu en krijg wanneer het jou uitkomt een box vol met de beste verse ingrediënten thuisbezorgd. Zo heb jij meer tijd voor jou en jouw gezin en zorgen wij voor een goede maaltijd.

 

Prénatal actie: ontvang tot wel €55 korting op de HelloFresh maaltijdboxen.

Met de code LRX61KW ontvang je nu tot wel €55 korting (€25 op de eerste box, €10 op de tweede, derde en vierde box).
De korting is geldig op alle combinaties - jij kiest zelf hoeveel maaltijden en voor hoeveel personen je kookt!

Zo werkt het:

1. Ga naar hellofresh.nl/prenatal2021
2. Kies de box die bij jou past
3. Vul tijdens het bestellen de code LRX61KW in

Flexibel
Andere plannen? Je kunt je box tussendoor eenvoudig op pauze zetten in je online account. Ga naar je weekmenu, klik op de kalender en pauzeer je box een of meerdere weken.
 

Actievoorwaarden

Bij besteding vanaf 75 euro bij Prénatal ontvang je een kortingsvoucher waarmee je tot wel €55 korting ontvangt. (€25 op de eerste box, €10 op de tweede, derde en vierde box). Heb je al een voucher? Bestel dan hier je boxen ›

  • Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je op de eerste box € 20,01 korting en gratis bezorging t.w.v. € 4,99, op de tweede box € 10,- korting, op de derde box € 10,- korting en op de vierde box € 10,- korting. Bij bestelling van een maaltijdbox betaal je € 4,99 aan bezorgkosten. Premium-recepten, een extra portie vlees, vis of groente en producten van de HelloFresh Markt zijn niet inbegrepen in de korting 
  • De kortingscode is alleen geldig voor nieuwe klanten, kan eenmalig en één keer per huishouden worden gebruikt. De korting is niet te combineren met andere aanbiedingen en is niet inwisselbaar voor contanten. 
  • Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je afhankelijk van jouw bezorgdag 3 tot 6 dagen voor de bezorging van de box doen, via je account of de klantenservice van HelloFresh. 
  • Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.