1 tot 13 weken

Ben jij al klaar voor de kleinste, grootste verandering ooit?

Hier vind je onze tips voor de eerste fase van je zwangerschap, vol nuttige informatie en leuke (shopping)tips. Gelukkig heb je zo’n negen maanden de tijd om je voor te bereiden op je nieuwe leven met je kleintje. Hoe groeit je baby in je buik? Wat gebeurt er met je lichaam? En gaat die misselijkheid óóit nog eens over?

Lees meer over deze onderwerpen op onze blog en download de Prénatal app om per week op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in je buik.

 

10 manieren om het bekend te maken

Zodra je een positieve zwangerschapstest in je handen hebt gehad, wil je het liefst je hele telefoonboek opbellen. Maar wat is er mooier dan een originele aankondiging? Zeker voor de opa’s en oma’s, die een grote rol zullen gaan spelen, is het leuk om er tijd en aandacht in aan te besteden. Hierbij 11 leuke ideeën!

lees meer ›

De babyuitzetlijst: wat koop je wanneer?

Zijn de weeën begonnen maar heb je de 16 hydrofiele doeken nog niet in huis? Absoluut geen optie. Ondergetekende kon wakker liggen van alles dat nog aangeschaft moest worden van de babyuitzetlijst (bedankt, hormonen) en het argument ‘maar de winkels verdwijnen niet’ liet mij volkomen Siberisch. Het móest af voordat de baby kwam. Daarom hier een overzichtelijk wat-koop-ik-wanneer schema.

lees meer ›

6 superfoods voor je zwangerschap

Terwijl je lichaam druk bezig is met het maken van een Compleet Mens, kan jij wel wat extra brandstof gebruiken. Natuurlijk niet in de vorm van appeltaart of roze koeken (vooruit, af en toe dan) maar voedzame producten waar je tijdens je zwangerschap wat aan hebt. In samenwerking met de schrijfster van het boek Easy Peasy stelden wij daarom dit lijstje samen met 6 superfoods!

lees meer ›
#prenatal