26 tot 40 weken

Nog even volhouden

Het derde trimester is aangebroken. En… ben je al zenuwachtig voor de bevalling? De baby verviervoudigt deze periode in gewicht. En dat voel je! Je wordt nu een flinke dame en ook je buik krijgt het stevig te verduren. Soms lijkt het wel alsof daarbinnen een bokswedstrijd aan de gang is! Het is erg belangrijk om tijdens het derde trimester alle noodzakelijke spullen in huis te halen. De baby kan er namelijk ook zomaar voor kiezen om eerder te komen. Op deze pagina lees je blogs over het derde trimester en vind je alles wat je nodig hebt voor de komst van de baby. Enjoy!

 

slaaptips voor ouders

Zonder baby kun je je niet voorstellen dat het bíjna het Belangrijkste Onderwerp in je leven gaat worden: slapen. Of liever: níet slapen. Mama zijn is namelijk erg leuk, maar zonder slaap is het toch een stuk minder #genieten. Daarom hierbij slaaptips, voor iedereen die straks niet een baby heeft die altijd en overal slaapt. (Heb je die wel: lucky you!)

lees meer ›

8 dingen over moeder worden

Mama worden is één grote roze wolk. Althans, dat willen veel andere moeders je graag doen geloven. Over de minder leuke kanten hebben we het immers liever niet. Wil je toch een realistisch beeld van de keerzijde van je zwanger- en moederschap? Lees dan snel verder.

lees meer ›

cadeaus voor papa's to be

Als papa loop je vaak toch een stapje achter, want jij hebt de baby niet negen maanden in je buik gedragen. Maar met deze leuke cadeaus kun je tijdens de zwangerschap ook meegenieten. Als de baby geboren is, zijn deze spullen ook erg leuk en handig om te hebben! Ga je voor een stoere gadget of lees je je liever even in wat je allemaal kan verwachten?

lees meer ›
#prenatal