26 tot 40 weken

Nog even volhouden

Je baby lijkt aan de buitenkant al helemaal af, maar vanbinnen wordt er nog druk gewerkt en geoefend voor De Grote Dag. Jij voelt je met de dag meer zwanger en een nachtje doorslapen wordt zeldzamer. Gelukkig ligt je baby bíjna in je armen!

Hoe is het eigenlijk om moeder te worden? En hoe kunnen je papa laten meegenieten van wat er allemaal in jouw buik gebeurt? Wij geven hieronder antwoord op deze vragen.

 

slaaptips voor ouders

Zonder baby kun je je niet voorstellen dat het bíjna het Belangrijkste Onderwerp in je leven gaat worden: slapen. Of liever: níet slapen. Mama zijn is namelijk erg leuk, maar zonder slaap is het toch een stuk minder #genieten. Daarom hierbij slaaptips, voor iedereen die straks niet een baby heeft die altijd en overal slaapt. (Heb je die wel: lucky you!)

lees meer ›

8 dingen over moeder worden

Mama worden is één grote roze wolk. Althans, dat willen veel andere moeders je graag doen geloven. Over de minder leuke kanten hebben we het immers liever niet. Wil je toch een realistisch beeld van de keerzijde van je zwanger- en moederschap? Lees dan snel verder.

lees meer ›

cadeau's voor papa's to be

Als papa loop je vaak toch een stapje achter, want jij hebt de baby niet negen maanden in je buik gedragen. Maar met deze leuke cadeaus kun je tijdens de zwangerschap ook meegenieten. Als de baby geboren is, zijn deze spullen ook erg leuk en handig om te hebben! Ga je voor een stoere gadget of lees je je liever even in wat je allemaal kan verwachten?

lees meer ›
#prenatal