Baby uitzetlijst

Een baby uitzetlijst is een lijst met alle items die je nodig zult hebben voor de komst van jouw baby. Prénatal heeft voor jou een handige baby uitzetlijst opgesteld. Een handige checklist hebt, waarin je precies kan zien wat je nodig hebt voor en na je zwangerschap. Zo weet je zeker dat jouw kindje niets tekortkomt in de kraamperiode en ben je goed voorbereid.


• Download de Prénatal app
• Download de complete baby uitzetlijst

Baby uitzetlijst app

Naast het overzicht op onze website vind je ook de baby uitzetlijst in onze Prénatal app. Een duidelijk overzicht van benodigdheden per categorie die je direct kunt shoppen in onze webshop. In de app kun je gemakkelijk de items afvinken die je al in huis hebt voor de komst van jouw kleintje en jouw lijstje delen met je partner, familie en vrienden. Kunnen ze meteen een leuke cadeau voor je aanschaffen van jouw uitzetlijst!

Download de Prénatal app ›

 

Baby uitzetlijst in PDF

Heb je liever een fysieke lijst in handen om gemakkelijk je babyuitzet in de winkel te shoppen? Dan kun je gemakkelijk onze baby uitzetlijst in PDF vorm gebruiken. Deze print je uit op A4 papier en neem je gemakkelijk mee. Extra handig is dat je een vinkje kunt plaatsen bij de items die je al verzameld hebt voor jouw baby uitzet. Zelf geen printer? De baby uitzetlijst vind je ook in onze winkels bij de kassa en/of servicebalie.

Download de complete baby uitzetlijst ›