Prénatal cadeaukaart

de voordelen

Je staat uren te twijfelen: Wordt het die knuffelbeer of toch dat leuke baby-pakje? Als je niet precies weet wat je moet geven, kies dan voor onze cadeaukaart. Het leuke is dat je elk bedrag op de cadeaukaart kunt zetten met een maximum van € 150,-. Maar er is meer, want het bedrag op de kaart hoef je niet in één keer uit te geven. Bovendien is het bedrag onbeperkt geldig.

hoe kan ik met mijn cadeaukaart betalen in de webshop?

In de tweede stap van het bestelproces kun je je gewenste betaalwijze selecteren. Kies hier voor de Prénatal cadeaukaart.
Nadat je in de derde stap van het bestelproces op “naar afrekenen” hebt geklikt zal je naar een pagina worden geleid waar je je naam, cadeaukaartnummer en pincode kunt invullen. De pincode bevindt zich achterop de cadeaukaart onder de kraslaag.

Wil je meer lezen over het gebruik en het retourproces van onze cadeaukaart, lees hier verder ›

 

 

 

waar kan je de cadeaukaart kopen?

Bestel jouw digitale of fysieke Prenatal cadeaukaart nu gemakkelijk via onze eigen webshop cadeaukaart.prenatal.nl. Je ontvangt de digitale cadeaukaart direct in je mailbox.

bestel hier je Prénatal cadeaukaart! ›

De kaarten zijn ook verkrijgbaar via de formules: Primera, Albert Heijn, Kruidvat, Blokker, Bruna, Tabaronde, Tabac & Gifts, Cigo, Ako, Detailresult, Jumbo, Plus, Total, Shell, Readshop, Plantage, Mabem en Texaco en natuurlijk onze eigen Prénatal winkels.

Daarnaast kun je onze fysieke cadeaukaarten ook online bestellen via giftcard.prenatal.nl, www.cardman.nl, www.geschenkbezorgen.nl, www.giftcards.nl en www.cadeaukaart.nl
Let op, door drukte kan de levering van de cadeaukaarten wat langer duren.

Zoek je een leuk kraamcadeau voor je medewerkers of wil je wervingsacties met jouw klanten opzetten? Zakelijke instanties kunnen voor het bestellen van grote aantallen cadeaukaarten het beste vooraf contact opnemen met ons customer care team (088-3320040).

 

hoe activeer ik mijn Prénatal cadeaukaart?

Je cadeaukaart(en) zijn om veiligheidsredenen geblokkeerd en kunnen dus nog niet gebruikt worden. Ga daarom naar https://giftcard.prenatal.nl/CardsActivation en activeer hier je kaart.

activeer mijn Prénatal cadeaukaart ›

Vul in het veld cadeaukaartcode je kaartcode in en in het veld activatiecode de activatiecode in die per mail is ontvangen.

Heb je de cadeaukaart cadeau gekregen, vraag dan aan de gever de activatiecode. Ben je de gever van de kaart, zorg er dan voor dat je de ontvanger ook de activatiecode geeft. Alleen wanneer de cadeaukaart is geactiveerd kan je er mee betalen, dit kan zowel fysiek in de winkel of op onze online webshop!

Let op, de activatiecode is niet de pincode achter op je kaart, maar echt een code die de koper van de kaart ontvangt in de mail.

Voor verdere vragen betreffende de Prénatal giftcard klik hier ›

saldo van je cadeaukaart

vul hieronder je kaartnummer in om je saldo te checken.

*verplichte velden