Prénatal cadeaukaart

Je staat uren te twijfelen: Wordt het die knuffelbeer of toch dat leuke babypakje? Als je niet precies weet wat je moet geven, kies dan voor onze cadeaukaart. Het leuke is dat je elk bedrag op de cadeaukaart kunt zetten met een maximum van € 150,-. Maar er is meer, want het bedrag op de kaart hoef je niet in één keer uit te geven. Bovendien is het bedrag onbeperkt geldig.

bestel hier de digitale Prénatal cadeaukaart! › bestel hier de Prénatal cadeaukaart per post! ›

Bestel jouw digitale of fysieke Prenatal cadeaukaart nu gemakkelijk via onze eigen webshop cadeaukaart.prenatal.nl. Je ontvangt de digitale cadeaukaart direct in je mailbox.

De kaarten zijn ook verkrijgbaar in onze eigen Prénatal winkels en de formules: Albert Heijn, Ako, Blokker, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Plus, Primera en de Readshop.

Daarnaast kun je onze fysieke cadeaukaarten ook online bestellen via giftcard.prenatal.nl, www.cardman.nl, www.giftcards.nl en www.cadeaukaart.nl

Zoek je een leuk kraamcadeau voor je medewerkers of wil je wervingsacties met jouw klanten opzetten? Zakelijke instanties kunnen voor het bestellen van grote aantallen cadeaukaarten het beste vooraf contact opnemen met ons customer care team (088-3320040).

Bestel je een digitale Prénatal cadeaukaart? Dan ontvang je de cadeaukaart binnen enkele minuten na je bestelling in je mailbox.

Heb je een fysieke Prénatal cadeaukaart besteld via cadeaukaart.prenatal.nl dan geldt; op werkdagen besteld is binnen 2 werkdagen geleverd. Bestel je voor 10.00 uur op een werkdag dan heb je je bestelling in het gunstigste geval de volgende in huis. Wanneer je op vrijdag of in het weekend besteld ontvang je deze uiterlijk dinsdag of woensdag. Zodra je bestelling is verstuurd ontvang je hierover een e-mail met daarin de activatiecode om je kaart te activeren bij ontvangst.

Heb je met een spoed een cadeau nodig en geen tijd om de deur uit te gaan? Kies dan voor de digitale Prénatal cadeaukaart. Deze ontvang je na bestelling binnen enkele minuten in je mailbox. Ideaal dus als last minute (kraam)cadeau.

bestel een digitale Prénatal cadeaukaart! ›

 

In de tweede stap van het bestelproces kun je je gewenste betaalwijze selecteren. Kies hier voor de Prénatal cadeaukaart.
Nadat je in de derde stap van het bestelproces op “naar afrekenen” hebt geklikt zal je naar een pagina worden geleid waar je je naam, cadeaukaartnummer en pincode kunt invullen. De pincode bevindt zich achterop de cadeaukaart onder de kraslaag.

Wil je meer lezen over het gebruik en het retourproces van onze cadeaukaart, lees hier verder ›

Wanneer je een fysieke cadeaukaart hebt gekregen dien je deze mee te nemen naar de winkel. Een kopie of foto wordt niet geaccepteerd. Mocht je een digitale cadeaukaart hebben ontvangen kan je deze laten scannen bij de kassa. Wanneer je niet het gehele bedrag gebruikt wat beschikbaar is op de cadeaukaart zal het restant op de cadeaukaart blijven staan.

Je cadeaukaart(en) zijn om veiligheidsredenen geblokkeerd en kunnen dus nog niet gebruikt worden. Klik op onderstaande knop om je Prénatal cadeaukaart te activeren.

activeer mijn Prénatal cadeaukaart ›

Vul in het veld cadeaukaartcode je kaartcode in en in het veld activatiecode de activatiecode in die per mail is ontvangen.

Heb je de cadeaukaart cadeau gekregen, vraag dan aan de gever de activatiecode. Ben je de gever van de kaart, zorg er dan voor dat je de ontvanger ook de activatiecode geeft. Alleen wanneer de cadeaukaart is geactiveerd kan je er mee betalen, dit kan zowel fysiek in de winkel of op onze online webshop!

Let op, de activatiecode is niet de pincode achter op je kaart, maar echt een code die de koper van de kaart ontvangt in de mail.

Voor verdere vragen betreffende de Prénatal giftcard klik hier ›

saldo van je cadeaukaart

vul hieronder je kaartnummer in om je saldo te checken.

*verplichte velden