Prénatal cadeaukaart

de voordelen

Je staat uren te twijfelen: Wordt het die knuffelbeer of toch dat leuke baby-pakje? Als je niet precies weet wat je moet geven, kies dan voor onze cadeaukaart. Het leuke is dat je elk bedrag op de cadeaukaart kunt zetten met een maximum van € 150,-. Maar er is meer, want het bedrag op de kaart hoef je niet in één keer uit te geven. Bovendien is het bedrag onbeperkt geldig.

hoe kan ik met mijn cadeaukaart betalen in de webshop?

In de tweede stap van het bestelproces kun je je gewenste betaalwijze selecteren. Kies hier voor de Prénatal cadeaukaart.
Nadat je in de derde stap van het bestelproces op “naar afrekenen” hebt geklikt zul je naar een pagina worden geleid waar je je naam, cadeaukaartnummer en pincode kunt invullen. De pincode bevindt zich achterop de cadeaukaart onder de kraslaag.

Wil je meer lezen over het gebruik en het retourproces van onze cadeaukaart, lees hier verder ›

 

 

waar kan je de cadeaukaart kopen?

Bestel jouw digitale Prenatal cadeaukaart nu gemakkelijk via giftcard.prenatal.nl en je ontvangt de cadeaukaart direct in je mailbox.

bestel hier je online cadeaukaart! ›

Liever een fysieke cadeaukaart? Bezoek dan één van onze winkels. De kaarten zijn ook verkrijgbaar via de formules:  Primera, Albert Heijn, Kruidvat, Blokker, Bruna, Tabaronde, Tabac & Gifts, Cigo, Ako, Detailresult, Jumbo, Plus, Total, Shell, Readshop, Plantage, Mabem en Texaco. Daarnaast kun je onze fysieke cadeaukaarten ook online bestellen via www.cardman.nl, www.geschenkbezorgen.nl, www.giftcards.nl en www.cadeaukaart.nl
Let op, door drukte kan de levering van de cadeaukaarten wat langer duren.

Zoek je een leuk kraamcadeau voor je medewerkers of wil je wervingsacties met jouw klanten opzetten? Zakelijke instanties kunnen voor het bestellen van grote aantallen cadeaukaarten het beste vooraf contact opnemen met ons customer care team (088-3320040).

 

saldo van je cadeaukaart

vul hieronder je kaartnummer in om je saldo te checken.

*verplichte velden