Prénatal cadeaukaart

de voordelen

Je staat uren te twijfelen: Wordt het die knuffelbeer of toch dat leuke baby-pakje? Als je niet precies weet wat je moet geven, kies dan voor onze cadeaukaart. Het leuke is dat je elk bedrag op de cadeaukaart kunt zetten met een maximum van € 150,-. Kies bijvoorbeeld voor de geboortedatum van het kindje. Maar er is meer, want het bedrag op de kaart hoef je niet in één keer uit te geven. Bovendien is het bedrag onbeperkt geldig.

Zoek je een leuk kraamcadeau voor je medewerkers of wil je wervingsacties met jouw klanten opzetten? Zakelijke instanties kunnen voor het bestellen van grote aantallen cadeaukaarten contact opnemen met ons customer care team. 

Het is nog niet mogelijk om met je cadeaukaart te betalen in de webshop. We hopen dit op korte termijn wel voor je mogelijk te maken. 

 

waar kan je de cadeaukaart kopen?

De kaart is verkrijgbaar in al onze winkels, of via de formules: Primera, Albert Heijn, Kruidvat, Blokker, Bruna, Tabaronde, Tabac & Gifts, Cigo, Ako, Detailresult, Jumbo, Plus, Total, Shell, Readshop, Plantage, Mabem en Texaco.Daarnaast kan je de Prénatal cadeaukaart online bestellen via www.giftcards.nlwww.opladen.nlwww.geschenkbezorgen.nl en www.cadeaukaart.nl.

saldo van je cadeaukaart

vul hieronder je kaartnummer in om je saldo te checken.

*verplichte velden