veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling thuisbezorgd?

Langere levertijden
De situatie met betrekking tot het Coronavirus leidt tot een ongekende hoeveelheid online bestellingen. We werken op dit moment met man en macht aan het zo snel mogelijk versturen van alle bestellingen, maar daarbij moeten we natuurlijk ook in ons magazijn alle RIVM-richtlijnen in acht nemen. Het kan daardoor wat langer duren dan je van ons gewend bent voordat je je bestelling ontvangt. Ook de bezorgers van PostNL lopen tegen een enorme stroom pakketjes en meer zieke medewerkers dan normaal aan waardoor helaas ook daar verdere vertraging kan ontstaan die wij niet kunnen beïnvloeden. Je ziet op verschillende plekken op de site wat de huidige levertermijn is.

Onderstaande tabel met reguliere levertijden is op dit moment dus niet van toepassing.

 

Check links in de tabel de dag waarop je de bestelling hebt geplaatst, in de twee kolommen rechts vind je afhankelijk van het tijdstip van je bestelling de verwachte bezorgdag.

besteld op voor 14.00 na 14.00
maandag dinsdag woensdag
dinsdag woensdag donderdag
woendag donderdag vrijdag
donderdag vrijdag zaterdag
vrijdag zaterdag dinsdag
zaterdag dinsdag dinsdag
zondag dinsdag dinsdag


In verband met de RIVM-richtlijnen omtrent het Coronavirus is het helaas tijdelijk niet mogelijk om je webshopbestelling in 1 van onze winkels af te halen. Levering via PostNL is wel mogelijk..