kinderwagen experience

Op zoek naar jouw ideale kinderwagen? Kom, beleef én vind jouw ultieme wagen in onze Kinderwagen Experience Store.
Met dertien vooraanstaande kinderwagenmerken, ieder met hun eigen shop, heb je genoeg keuze om jouw ideale wagen te vinden. Door middel van een testbaan test je de verschillende kinderwagens op allerlei soorten ondergronden. Wil je ook graag weten of de kinderwagen makkelijk inklapbaar is om in de kofferbak te leggen? Probeer het uit in de hiervoor speciaal aanwezige testauto. Zo weet je zeker of de kinderwagen aan al jouw eisen voldoet. Uiteraard staan onze medewerkers in de store tot jouw beschikking en adviseren zij waar nodig bij de aankoop van jouw kinderwagen. 

Volkswagen x Kinderwagen Experience

Heb je die mooie kinderwagen aangeschaft, blijkt hij totaal niet makkelijk inklapbaar te zijn voor in de auto. Tja, sta je dan… Gelukkig hebben wij daar wat op bedacht! In samenwerking met Volkswagen staat er een echte Volkswagen up! in de Kinderwagen Experience Store. Zo kun je testen hoe makkelijk het is om een bepaalde autostoel te installeren of om een kinderwagen compact in te klappen.
Extra leuk: iedere klant die een kinderwagen in de Experience Store koopt, krijgt een voucher ter waarde van €250.- voor de aanschaf van een Volkswagen bij Pon Dealer (zowel lease als aanschaf). Heb je misschien naast die mooie kinderwagen straks ook nog een gloednieuwe Volkswagen in the pocket voor jullie gezinsuitbreiding.


De actie loopt van 1 september 2020 t/m 31 december 2020. 
 

Prénatal Kinderwagen Experience store

Je kan onze kinderwagen experience bewonderen op:
Euroweg 100, te Amersfoort

 

openingstijden

maandag 09:30 - 21:00
dinsdag 09:30 - 21:00
woensdag 09:30 - 21:00
donderdag 09:30 - 21:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 18:00
zondag 11:00 - 18:00