wie is jouw zonnetje

Het ouderschap maakt trots, maar ook kwetsbaar. Je komt met duizend vragen te zitten, waar geen makkelijke ‘DIY kit’ voor is. Wel of niet bij je in bed? Driftbuien negeren, of driftbuien aanpakken? Het ouderschap is één grote puzzel die je bij tijd en wijle ontzettend onzeker kan maken. Jij bent uniek – als (toekomstige) ouder, verzorger, stiefouder, bonusouder. Daarom zetten we jou in het zonnetje. Met liefde en respect voor wie je bent en hoe je het ouderschap vormgeeft. Tijd om te stralen!

 

Picknicken!

Voel je dat? De zomer komt eraan!Op zoek naar een leuke en ontspannende activiteit om samen met je kleintje(s) te doen? Wat dacht je van picknicken in het zonnetje! Geniet van het heerlijke weer en de prachtige natuur om je heen, terwijl je samen lekkerehapjes eet en nieuwe herinneringen maakt. Laat die zon maar komen!Maak samen met je kleintje(s) nieuwe herinneringen.

Ontdek hier alles voor een fijne picknick ›

Onderweg met je kleintje

Het is tijd om naar buiten te gaan! De bloemen staan al volop in bloei en het zonnetje begint steeds langer te schijnen.  Ga er samen op uit en beleef de grootste avonturen samen met elkaar. Samen een dagje strand, naar de dierentuin, of gezellig naar het park. Neem jij je kleintje mee op pad? Zorg dan dat je goed voorbereid op reis gaat. De juiste luiertassen, kinderwagens, draagzakken en autostoeltjes zijn allemaal te vinden bij Prénatal. Ga samen met je kleintje op pad en beleef de grootste avonturen.

Ontdek hier alles voor onderweg ›