Voedingskleding, handig voor en ná je zwangerschap

Het is één van de voordelen van borstvoeding: je kunt je kleintje altijd en overal voeden, ook buiten de deur. Toch voelt de een zich comfortabeler met voeden in het openbaar dan de ander. Gelukkig is mooie voedingskleding de oplossing: je kunt discreet voeden, zonder gedoe. En het staat nog mooi ook! 


Wat is voedingskleding?

Ben je eindelijk een beetje gewend aan de term positiekleding, krijg je opeens het begrip ‘voedingskleding’ onder ogen. Wat is het? En wat is het verschil met positiekleding? Positiekleding draag je tijdens je zwangerschap en is vooral bedoeld om je buik voldoende ruimte te geven. Voedingskleding is gemaakt voor vrouwen die borstvoeding geven, zodat je makkelijk en discreet kunt voeden, waar je ook bent. Met handige voedingskleding hoef je bijvoorbeeld niet je trui omhoog te rollen vanaf de onderkant om je borst vrij te maken. Of juist niet de hals van je T-shirt over je schouder naar beneden te trekken – zonde! De voedingskleding in onze collectie is gelukkig hip en handig: door slimme oplossingen is jouw kleintje zo waar hij moet zijn, en kun jij mooi bedekt blijven.

 


Oók tijdens je zwangerschap

Je vindt in onze collectie voedingskleding comfortabele en leuke jurkjes, T-shirts, sweaters en nachtmode. De collectie is zo ontworpen dat je de kledingstukken ook tijdens je zwangerschap goed kunt dragen door de verborgen voedingsmogelijkheden. Zo heb je er dubbel zoveel plezier van!

 

Bekijk onze collectie voedingskleding ›