Blog

Veiligheid voorop met het Safetydoor traphek van A3 Baby & Kids

Publicatie: 15 juli 2019

Zodra je kindje begint te kruipen wordt het tijd om te kijken naar een traphekje. Je staat er misschien niet bij stil maar met een kleintje ga je heel wat keren naar boven of beneden op een dag: je mini op bed leggen, de luier verschonen, noem het maar op. Dan wil je graag een traphek wat gemakkelijk in gebruik is en bovendien super veilig, toch? Het Safetydoor traphek van A3 Baby & Kids is de perfecte oplossing! 

Met één hand te openen

Het Safetydoor traphek is met één hand te openen en verkrijgbaar in drie kleuren: wit, grijs en matzwart. De matzwarte variant past helemaal in de interieurtrends van nu, niet geheel onbelangrijk toch? ;-) Doordat het traphek aan de muur wordt bevestigd door middel van schroeven heb je nooit een gevaarlijke drempel op vloer waarover je kunt struikelen. Handig! Ook goed om te weten: het Safetydoor traphek is als beste getest door de Consumentenbond.

Sluiting

Het traphek heeft een sluiting waarbij twee handelingen nodig zijn om het hek te kunnen openen. Zo kan jouw kleintje het hek dus nooit zelfstandig openmaken! Voor papa en mama is het hek met één hand te openen, wel zo makkelijk met een kindje op je arm. Ook is het hek voorzien van een rood/groene indicator die aangeeft of het hekje goed gesloten is. Last but not least is het traphek geschikt voor breedtes van 75,5 tot 116 centimeter en heeft het een extra veilige hoogte van 80 centimeter.