Toestemming #loveprenatal

Als er een kleintje komt gaat er een wereld voor je open, zo ook aan nieuwe producten. Wij zijn trots op alle Prénatal content die op sociale media voorbijkomt en delen dit graag, om elkaar te inspireren. Is jouw account openbaar en plaats je een foto op Instagram met de #loveprenatal of tag je @prenatal_nl? Dan kan het zijn dat je een berichtje van ons ontvangt.

Waar geef ik met #yesprenatal toestemming voor?
Wij vinden jouw content inspirerend en delen dit graag met onze community. Als je op onze vraag tot het verlenen van toestemming reageert door #yesprenatal te reageren, dan geef je Prénatal toestemming om jouw content te mogen gebruiken voor diverse marketingdoeleinden*. Hierin blijf jij eigenaar van de content. Bij het reposten van de content vermelden we ook jouw accountnaam als rechtmatige eigenaar van het beeld.

* We gebruiken je content voor diverse marketingdoeleinden zoals:

  • Onze website: prenatal.nl
  • Online media zoals nieuwsbrieven, online advertenties, sociale media, online folders en brochures
  • Offline media zoals folders, magazines en brochures
  • Offline en online materialen en media in onze fysieke winkels (boutiques, citystores en/of megastores) in Nederland

Ik heb ooit toestemming gegeven maar wil niet meer dat jullie mijn foto gebruiken. Wat kan ik doen?
Ben je van gedachten veranderd en wil je dat we de foto van onze webshop verwijderen en niet meer gebruiken in onze andere marketinguitingen? Stuur dan een e-mail naar socialmedia@prenatal.nl en laat daarin weten om welke foto het gaat en stuur een screenshot en URL mee. Voor online content geldt dat we de content binnen 30 dagen uit onze database verwijderen en niet meer zullen vertonen/gebruiken. Gaat het om een offline uiting, zoals een magazine of een reeds verstuurde e-mail, dan is de foto helaas niet meer te verwijderen.

Let op! De comment onder het Instagram-bericht verwijderen zorgt er niet voor dat jouw content niet meer bij ons zichtbaar is.

En nu? 
Ben je na het lezen van onze privacyverklaring akkoord met de voorwaarden, reageer dan met #yesprenatal wanneer wij je een berichtje sturen. Wij kijken ernaar uit om jouw content te delen!

Wanneer je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, begrijpen wij dat ook volledig. Er is geen verdere actie nodig en wij zullen jouw content niet gebruiken.
Zie hier onze complete privacyverklaring.