Quinny kinderwagens en buggy's

Live, work and play. Maak je vooraal niet druk om de kleine dingen. Beweeg je vrij door de stad met de slimme oplossingen van Quinny. Trek eropuit, laad je op en haal alles uit de stad. Dit is je leven, dit is je kind en je Quinny kinderwagen of buggy past daar perfect bij. Helemaal gemaakt voor jou en de manier waarop jij wilt leven.

bekijk alle Quinny kinderwagens en buggy's 

 

Zapp Flex Plus kinderwagen

Ontdek de Zapp Flex Plus: comfortabel, flexibel en perfect vanaf de geboorte met de Lux reiswieg of bijpassend Maxi-Cosi Pebble Plus autostoeltje. Dankzij de vier grote wielen en dichte duwstang manouvreer je de Zapp Flex Plus eenvoudig met één hand vooruit.

Het zitje is omkeerbaar en in meerdere ligstanden instelbaar, ideaal voor een klein dutje tijdens de wandeling. Klaar met jullie wandeling of gaat de reis verder met de auto of het openbaar vervoer? Dan vouw je de Zapp Flex Plus kinderwagen eenvoudig op tot een compact draagbaar pakketje.

Inclusief gratis regenhoes en Maxi-Cosi autostoel adapterset.

shop nu ›

Zapp Flex kinderwagen

Zapp Flex is pure flexibiliteit op drie wielen, voorzien van de iconische Zapp handgrepen. Voor welke uitdagingen je ook komt te staan, jij bent er klaar voor.

Deze kinderwagen is super compact opvouwbaar. Het zitje is omkeerbaar en in meerdere ligstanden instelbaar. De Zapp Flex is ook perfect te gebruiken vanaf de geboorte in combinatie met de Lux reiswieg en bijpassend Maxi-Cosi Pebble Plus autostoeltje. 

Inclusief gratis regenhoes en Maxi-Cosi autostoel adapterset.

shop nu ›

Zapp Xpress buggy

Praktisch design heeft er nog nooit zó goed uitgezien. Lichtgewicht en eenvoudig in te klappen tot een klein pakketje. Ideaal als je kindje zes maanden of ouder is.

Voorzien van de iconische Zapp handgrepen, een zwenkwiel aan de voorzijde en een slimme rits om de zitting uit te vouwen naar de relaxstand. Ben je al overtuigd?

shop nu ›

Moodd kinderwagen

Hou je van design en vele slimme functies? Dan is de Quinny Moodd dé kinderwagen voor jou. Een stijlicoon om je kleintje tot een jaar of 3,5 comfortabel en compact in te vervoeren.

Vanaf de geboorte plaats je heel eenvoudig de los verkrijgbare opvouwbare reiswieg of Maxi-Cosi Pebble autostoeltje op de Moodd. Na 6 maanden gebruik je de omkeerbare zitting van de kinderwagen, in beide posities kun je de rugleuning verstellen. De Moodd vouwt zich binnen een paar seconden automatisch uit en ook het opvouwen gaat super makkelijk. De unieke Moodd is klaar om de stad te verkennen en alle aandacht op te eisen. 

Inclusief gratis regenhoes en Maxi-Cosi autostoel adapterset.

shop nu ›

Garantie voor het leven

Als je op pad bent met je kleintje, willen we dat je zorgeloos geniet. We kunnen natuurlijk niet elke hobbel wegnemen, maar we zorgen er wél voor dat altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit van je Quinny. Als je je nieuwe Quinny binnen 3 maanden registreert, krijg je van ons een levenslange Quinny garantie.

Mocht er iets niet helemaal in orde zijn met je kinderwagen of From-Birth oplossing, dan helpen we je graag. Wat er ook gebeurt, we staan voor je klaar.

registreer jouw quinny ›