Prénatal Private Shopping

YAY! We kunnen de deuren weer voor je openen door middel van onze Prénatal Private Shopping service. Met onze Prénatal Private Shopping service mag je komen shoppen in een van onze winkels*. Op deze manier kunnen we jou nóg beter helpen met het vinden van de juiste producten voor jou en je kleintje. 

*Ga je toch liever niet de deur uit? Je kan natuurlijk nog steeds online shoppen via prenatal.nl

Zo werkt het

Wil jij graag komen shoppen? Meld je dan aan voor onze Prénatal Private Shopping service. Dat is zo gedaan. Volg onderstaande stappen om een afspraak te maken.

  1. Bedenk alvast hoe lang je wilt winkelen; 30 minuten als je precies weet wat je nodig hebt of als je je keuze in de winkel wil maken en 60 minuten als je voor een uitgebreide uitzet wilt winkelen. (60 minuten is alleen beschikbaar in onze megastores.)
  2. Maak een afspraak bij jouw dichtsbijzijnde Prénatal winkel met onze afsprakentool via de oranje knop hieronder.
  3. Maak een keuze tussen de type afspraken en kies daarna jouw Prénatal winkel. Bepaal zelf de dag en tijd van je Prénatal Private Shopping afspraak.

Wanneer je komt shoppen

Om jouw veiligheid en die van onze medewerkers te waarborgen zetten we even voor je op een rijtje hoe je afspraak ongeveer zal verlopen.

  • Je komt alleen naar de afspraak.
  • Het is belangrijk dat je op tijd op je afspraak bent, zodat we iedereen op de afgesproken tijd kunnen helpen. 
  • Wij zullen je informeren over de veiligheidsmaatregelen zoals het dragen van een mondkapje en een paar simpele vragen aan je stellen om zeker te weten dat je veilig kunt shoppen.
  • Tijd om te shoppen! Het is mogelijk om hulp te krijgen van een van onze medewerkers. Zorg ervoor dat je binnen de afgesproken tijd klaar bent met shoppen.
  • Als je klaar bent reken je de items bij voorkeur contactloos af. We willen je vragen om direct de winkel te verlaten, zodat we contact met andere klanten kunnen vermijden.

 

Openingstijden

Omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om gebruik te maken van onze Prénatal Private Shopping service hebben we onze openingstijden verlengd: 

Citystores en Boutiques Megastores
Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00 Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 20:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 Zaterdag van 10:00 tot 17:00
Zondag gesloten Zondag van 12:00 tot 17:00

 

Ruilen/retourneren

Alle webshopaankopen die gedaan zijn tussen 8 december 2020 en 28 februari 2021 mogen in de winkels retour gebracht worden t/m 16 april 2021. Let op: hier moet je wel een Prénatal Private Shopping afspraak voor maken! 
Heb je een aankoop gedaan na 28 februari 2021, dan is het mogelijk je bestelling binnen 45 dagen te retourneren. 

 

Vragen?

Bij vragen over een Prénatal Private Shopping afspraak kun je contact opnemen met onze afdeling Customer Care.