Prénatal 65 jaar

De reis van het prille ouderschap tot het vieren van ons 65-jarig jubileum samen omarmen. Van schattige babyvoetjes tot de levendige energie van kleinkinderen, wij zijn er voor elke stap van de weg. ​ Ontdek samen met ons 65 jaar aan liefdevolle producten en generaties van gelukkige momenten. Ook staan we stil bij de kleurrijke poepluiers of de momenten dat je het als ouder even helemaal niet meer zag zitten.

Laat ons je leiden door de mijlpalen, de slapeloze nachten, de eerste stapjes, tot aan de 65e verjaardag van Prénatal. Deze reis is niet alleen van ons, maar vooral van jou, de ouders, de kleintjes, de opa’s en oma’s, tantes en ooms en iedereen die ooit deel heeft uitgemaakt van deze geweldige reis. Op naar de volgende 65 jaar van warmte, liefde en avontuur, met Prénatal als jouw betrouwbare gids op deze onvergetelijke reis!

Herken jij onderstaande items nog van vroeger?

Oorsprong Prénatal

De reis van Prénatal is begonnen in Groningen en opgericht door de broers en zus Meijer. Prénatal is opgericht in 1959 en is de plek om te zijn waar je als (toekomstige) ouder terecht kunt met al je vragen en wensen. Van de meest veilige autostoel tot de hipste kleertjes zijn verkrijgbaar bij Prénatal. Een nieuw leven is kwetsbaar en mooi, maar brengt ook onzekerheid met zich mee. Prénatal is de grootste specialist voor jou en je kleintje en is inmiddels uitgebreid met 38 winkels, waaronder citystores, megastores, boutiques en een webshop.

  • Keuzehulpen

    Weet je niet goed welk product past bij jouw wensen, maak gebruik van een van onze keuzehulpen!

  • bekijk alle aanbiedingen in onze folder bekijk folder ›
  • de Prénatal cadeaukaart bestel hier je cadeaukaart ›