Blog

Paidi: Hét musthave meubelmerk voor de babykamer 

Publicatie: 8 december 2022

Zodra je in verwachting bent gaat er een wereld voor je open met allerlei nieuwe merken. Soms is het best lastig om te kiezen met welk merk je de kamer van je kleintje in wil richten. Wij helpen je daarom op weg om de juiste producten te vinden! Zo vind je onder andere hét duurzame merk Paidi in ons assortiment. In deze blog lees je meer over waar dit merk voor staat. 

*Kamer Lieven 

Paidi is opgericht in Duitsland en staat voor geborgenheid. Het merk produceert baby- en kindermeubels van hoge kwaliteit. Alle productie vindt in Europa plaats en Paidi is druk bezig de uitstoot te verminderen. Zo zijn zij de eerste klimaat neutrale fabrikant van kindermeubels geworden, die gecertificeerd is in Duitsland. Een babykamer van Paidi is dus niet alleen leuk voor jou als kersverse ouder, maar ook voor de planeet. 

*Kamer Kira

Paidi staat nog steeds bekend om kwaliteit en veiligheid. Dit babykamermerk heeft dan ook de meest toonaangevende keurmerken verdiend. Zo hebben zij onder andere de ‘Blue Angel’ die staat voor lage emissies en verschillende keurmerken voor veiligheid, duurzaamheid en gezondheidsaspecten. 

Tip: wist je dat Paidi alle lades gemonteerd levert? Omdat jij tijdens het inrichten van de babykamer al genoeg aan je hoofd hebt, maken ze het je graag iets makkelijker. Met deze service hoef je zelfde lades niet in elkaar te zetten en voorkom je kleine ergernissen. 

*Kamer Tomke

Omdat Paidi kwaliteit zo belangrijk vindt, krijg je altijd 5 jaar garantie op je babykamer. Zo weet je zeker dat jouw kleintje lang plezier aan zijn kamertje gaat beleven. Niet gek dus dat dit merk zoveel fans heeft! Ook heeft Paidi een beschikbaarheidsgarantie van 5 jaar. Dit betekent dat je er zeker van kan zijn dat je tot 5 jaar na aankoop van je babykamer nog altijd bijbehorende producten aan kan schaffen. Handig! 

*Kamer Benne

Enthousiast geworden over dit mooie merk? Alle kamertjes zijn te bezichtigen in ons filiaal in Amersfoort. Mocht je nog meer inspiratie op willen doen, dan kan je het complete aanbod van kamers in ons meubelboek vinden.