Ontdek jouw wereld

Buiten gaat er een nieuwe wereld voor je kleintje open! Magisch, kleurrijk en gewaagd. Van een kleine kwetsbare baby tot een nieuwsgierige avonturier. De fantasie bloeit verder op, want zeg nou zelf, wie wil er nou niet zo’n lekker soepje van zand?

Maak er een extra feestje van met onze vrolijke fashion, waterglijbanen, loopfietsjes, draagzakken, fietsstoeltjes en nog veel meer!

Kleintjes vinden het vaak leuk om zelfstandig te spelen – zonder hulp van papa of mama.  Een driewieler of loopfietsje is daar perfect voor. Ze kunnen zelfstandig trappen (en jij loopt er stiekem achteraan om alles in de gaten te houden). Een ander voordeel van dit fietsje: het is supergoed voor de motoriek van je kindje. Kijken, sturen en trappen tegelijk: een goede voorbereiding op het echte werk!

Shop alle loopfietsjes & driewielers hier!

Met de watertafels en waterbanen van Prénatal kun je bouwen, spetteren en de bootjes door de sluizen begeleiden. Of kies voor een heerlijk zwembadje met glijbaan en de leukste speelaccessoires voor in bad. Zwembandjes aan en gaan! Beleef uren waterpret met het leukste waterspeelgoed van Prénatal. 

Shop het leukste waterspeelgoed hier!

Alles voor een leuke fietstocht met jouw kleintje!

Ontdek samen met je kleintje de wereld buiten! Stap bijvoorbeeld samen op de fiets, neem je goedgevulde luiertas met alle benodigdheden voor een dagje weg mee en maak er een onvergetelijke dag van. Tijd voor avontuur! 

Shop hier alles voor een fietstocht met je kleintje! ›

Shop hier de fijnste luiertassen ›