Blog

Met het AeroMoov Instant reisbed op stap!

12 juli 2019

Wellicht is het de eerste zomer met je kleintje. Tijdens die zonnige zomerdagen heb je ongetwijfeld zin in gezellige uitstapjes samen met je baby. Of je nu bij vrienden gaat barbecueën, op vakantie gaat of een dagje aan zee doorbrengt, het AeroMoov Instant reisbed is altijd handig om mee te hebben. In enkele seconden zet je dit campingbedje op en creëer je een eigen speelpark voor je kindje.

Speel- en slaapplek in één

Dankzij de transparante zijkanten kan je kindje lekker spelen zonder dat je hem ook maar één seconde uit het oog verliest. En als je kleintje klaar is voor een dutje, richt je de verduisterende zijde van het reisbed simpelweg naar het licht. Taadaa, kindje zal zonder al te veel lichtprikkels heerlijk kunnen slapen! Naast dat je kindje erin kan slapen, is het Instant reisbedje ook heel geschikt als speelplek/box. Als het lekker weer is verplaatst je het bedje naar de tuin of je neemt 't mee naar het park of het strand. Mocht je hem opzetten tijdens een zonnige dag, dan doe je er verstandig aan om ook het bijbehorende zonnedak aan te schaffen. Zo kan je kleintje beschermd een dutje doen.

Praktische features

Wat nog meer fijn is aan dit bedje, is dat je jouw kindje wat hoger kan laten liggen door een extra stuk er in te ritsen. Doordat jouw kleintje hoger ligt hoef jij minder ver te bukken. Fijn voor de papa's en mama's! Het AeroMoov Instant reisbed is in een paar seconden (ja, echt!) klaar voor gebruik en breek je eenvoudig af. Het reisbedje is van superlicht gewicht en compact zodat je hem altijd overal mee naar toe kan nemen. Let wel op: als je gaat vliegen zul je hem in moeten laten checken want hij kan niet mee als handbagage.