Maxi-Cosi autostoelen en kinderwagens

Moeder worden. Of vader. Het is miscchien wel het grootste avontuur dat er bestaat. Het ouderschap is een weg vol mijlpalen, kostbare momenten en onvergetelijke reizen- te beginnen met de eerste rit van het ziekenhuis naar huis. We begrijpen hoe belangrijk het is voor kersverse ouders om je kindje met een onbezorgd gevoel veilig en comfortabel mee op reis te nemen. Gelukkig weet je met Maxi-Cosi dat je kindje in de best mogelijke handen is. Vanaf de allereerste dag... en alle dagen daarna.

bekijk alle autostoelen en kinderwagens van Maxi-Cosi ›

 

 

baby,- peuter,- en kinderautostoeltjes

Bij Maxi-Cosi hebben we verstand van veiligheid en autostoeltjes. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen we makkelijke, veilige en praktische manieren om kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 12 jaar in de auto te vervoeren.

We blijven innoveren, autostoeltjes testen en werken aan nóg meer veiligheid, comfort en gemak.

bekijk autostoelen ›

I-Size autostoelen

I-Size is de naam van de nieuwe wetgeving die tot doel heeft de veiligheid van kinderen in auto’s te verbeteren door de veiligheidsprestaties van kinderautostoeltjes naar een hoger niveau te tillen. I-Size autostoeltjes zijn dus de veiligste keuze, maar wat maakt i-Size veiliger ten opzichten van de R44 autostoeltjes?

  • I-Size autostoeltjes bieden een betere bescherming bij grotere krachten   van frontale en zijdelingse botsingen en veel betere bescherming van hoofd   en nek
  • In een i-Size autostoel kunnen kinderen tot tenminste 15 maanden achterwaarts vervoerd worden ter bescherming van hoofd en nek
  • I-Size autostoelen kunnen met ISOFIX bevestigd worden waarmee het risico   van onjuiste installatie kleiner is dan bij installatie met de autogordel
  • Het kiezen van een i-Size autostoeltje is heel eenvoudig. De lengte van je kindje bepaalt de keuze voor een autostoel.
  • I-Size autostoelen zijn te herkennen aan het gele i-Size logo.

bekijk I-Size autostoelen ›

kinderwagens

Creëer je eigen 3-in-1 reissysteem met de kinderwagens van Maxi-Cosi. Alle Maxi-Cosi kinderwagens zijn te gebruiken vanaf de geboorte in combinatie met de Maxi-Cosi Oria reiswieg*.

*met uitzondering van de Mura. Deze is te combineren de opvouwbare reiswieg van Maxi-Cosi.

De adapters worden gratis bij de kinderwagen meegeleverd! Kies je ideale combinatie en creëer de perfecte match.

bekijk kinderwagens ›

garantie voor het leven

Wij doen er alles aan om jou zo lang mogelijk te laten genieten van onze producten. Dit zonder dat jij je zorgen hoeft te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Omdat we zo geloven in de kwaliteit van ons producten, bieden wij Lifetime Warranty: een levenslange garantie op onze autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Het enige wat je hoeft te doen om aanspraak te maken op Lifetime Warranty is je nieuwe Maxi-Cosi product binnen drie maanden na aankoop registreren op onze website.

bekijk alle producten van Maxi-Cosi ›

registreer jouw Maxi-Cosi product ›