Blog

Koelstra Travelsleeper T5 reisbed: ideaal voor een logeerpartij of weekendje weg

Laatst bijgewerkt: 19 december 2019

It’s the most wonderful time of the year! De kerstvakantie is officieel begonnen! Tijd voor een gezellig logeerpartijtje bij opa en oma of een midweekje weg met het gezin. Naast de enorme tas (wat je al voor zo’n kleintje aan ‘bagage’ moet meegeven?!) moet je ook nadenken over de slaapplek van je kleine spruit. Fijn als je kindje overal in hetzelfde bedje kan slapen, zodat het toch een beetje vertrouwd voelt.

Koelstra Travelsleeper T5 reisbed: ideaal voor een logeerpartij of weekendje weg

Koelstra Travelsleeper T5

Het Travelsleeper T5 reisbedje is een mooi voorbeeld van een goed uitgedacht concept. Dit prachtige, moderne reisbed heeft niet alleen een strak en tijdloos ontwerp, maar is ook uitgevoerd in rustige kleuren. Kies bijvoorbeeld voor groenzwartblauw of grijs. Je kunt ‘m als inklapbaar reisbed gebruiken in de woonkamer, tijdens logeerpartijtjes, op je hotelkamer of voor een dutje op het strand. Waar we bij veel reisbedjes lopen te ‘hannesen’ met het opzetten, ziet dat er bij de Travelsleeper T5 eigenlijk heel simpel uit: draai, klik en klaar. En dat allemaal in minder dan één minuut!

Praktisch én compact

Als je het reisbedje koopt, krijg je er een handige reistas bij. Heel praktisch als je er bijvoorbeeld mee over het vliegveld moet lopen. Als er een ongelukje gebeurt in bed is het door de vuil- en waterafstotende stoffering makkelijk schoon te maken. De wasbare matrashoes kan gewoon in de wasmachine waardoor je kindje altijd in een schoon reisbedje ligt. En.. áls je kindje wat ouder is – en je durft het aan dat hij of zij er zelf uit mag klimmen – dan is het ‘open te ritsen’ luik een fijne uitkomst. Maar zolang je baby nog klein is, wil je natuurlijk het liefst dat ze er zo lang mogelijk in blijven liggen.

Nieuwsgierig aagje

Een fijn pluspunt van dit reisbed is dat je kleine, nieuwsgierige aagje door het gaas naar jou kan kijken. Dit voelt vaak wat vertrouwder en zo hoeft je mini niet steeds op te staan om te checken of je er nog wel bent. Niet alleen het kijken is een pluspunt; door het gaas is er ook optimale luchtcirculatie. Voor de kleine kruipers is er een speciaal kruipluik – afsluitbaar met een rits – wat gevaarlijke kruippartijen voorkomt.