Joolz Aer+: ontdek alles over deze nieuwste buggy

Joolz is een bekend merk op het gebied van stijlvolle kinderwagens en buggy’s van hoogwaardige kwaliteit. Het nieuwste model, de Joolz Aer+, is de opvolger van de succesvolle Joolz Aer. Een lichtgewicht buggy die het leven van ouders een stuk eenvoudiger maakt. Benieuwd wat deze buggy nu zo speciaal maakt en wat het verschil is met zijn voorganger? We vertellen je graag meer.

De belangrijkste kenmerken en voordelen van de Joolz Aer+

 • Dankzij zijn lichte gewicht van slechts 6 kg is de Joolz Aer+ ideaal voor als je vaak onderweg bent. En met een handige meegeleverde draagriem neem je de buggy gemakkelijk over je schouder overal mee naar toe.
 • Met één hand vouw je de Joolz Aer+ op tot een zeer compact formaat. Ingeklapt zijn de afmetingen: 45 x 53,5 x 21,5 cm. De Aer+ past daarom gemakkelijk in je kofferbak en mag zelfs mee als handbagage in het vliegtuig.
 • Het ergonomische ontwerp van de Joolz Aer+ draagt uitstekend bij aan de groeiontwikkeling van je kindje. De rugleuning van de buggy geeft de beste ondersteuning aan de nek en rug en kan in volledig vlakke ligstand versteld worden. Je kindje kan dus heerlijk een dutje doen tijdens een wandeling in de wagen.
 • De Joolz Aer+ is gemaakt van 100% gerecyclede stoffen en verkrijgbaar in verschillende kleuren met een stijlvolle uitstraling die bij elke ouder past.
 • Net als zijn voorganger is de Joolz Aer+ met een Joolz Aer+ reiswieg al te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. Hoe fijn is dat!

Joolz Aer vs. Joolz Aer+

Leuk zo’n nieuwe variant, maar wat is nu het verschil tussen de Joolz Aer en de Joolz Aer+? De Joolz Aer+ is de opvolger van de succesvolle Joolz Aer. Alleen is de Joolz Aer+ nóg beter. Deze nieuwe versie heeft namelijk een aantal mooie verbeterpunten die we graag toelichten:

 • Rugleuning verstelbaar in volledige ligstand: De rugleuning van de Joolz Aer is half verstelbaar. De nieuwe Joolz Aer+ heeft een volledig verstelbare rugleuning en voetensteun. Wanneer je kindje in slaapt valt tijdens een wandeling kun je de buggy zitting volledig plat leggen. Daarnaast kan de rugleuning ook rechtop gezet worden, waardoor er een goede zithouding ontstaat. Je kindje zal dus niet zo snel onderuit gezakt in de buggy zitten. Ook is de rugleuning extra lang, waardoor deze buggy echt meegroeit met je kindje en extra lang gebruikt kan worden.
 • Opvouwbaar mét veiligheidsbeugel: waar je bij de Joolz Aer de veiligheidsbeugel altijd moest demonteren voordat je de buggy wilde opvouwen is dit bij de Joolz Aer+ verleden tijd. De Joolz Aer+ vouw je eenvoudig op mét bumber bar. Je hoeft deze er dus niet meer af te halen. De veiligheidsbeugel voor de Joolz Aer+ kun je bijkopen als extra accessoire.
 • Extra grote UPF 50+ zonnekap met ventilatie: De nieuwe Joolz Aer+ bevat ook een grotere zonnekap dan zijn voorganger. De nieuwe kap trek je bijna helemaal over de zitting heen. Je kunt dus heerlijk in het zonnetje wandelen, terwijl je jouw kindje beschermt tegen de zon en warmte onder de extra grote zonnekap. De ventilatiestrook in de zonnekap zorgt ervoor dat je kindje wel een briesje frisse lucht krijgt tijdens de wandeling.
 • Verbeterde veiligheidsgordels: Ook de veiligheidsgordels van de Joolz Aer+ zijn verbeterd. De buggy heeft een 5-punts click & go gesp en de riemen kunnen wijder worden ingesteld. Dit geeft je kindje meer comfort tijdens een wandeling.
 • Verbeterde frame van de wagen: Wandelen met de Joolz Aer+ is nóg prettiger vanwege het verbeterde frame. De wielen hebben nu dezelfde uitstraling als die van de Joolz Day+ en Joolz Geo3. Daarnaast zit er ook meer vering in het frame bij de wieltjes. Garantie voor een fijne en comfortabele wandeling dus!
 • Bredere boodschappenmand: In vergelijking met zijn voorganger heeft de Joolz Aer+ ook een bredere boodschappenmand die geschikt is tot 5 kg. Super handig voor je kleine boodschappen en andere benodigdheden.
 • Verbeteringen voor de reiswieg: De Aer+ reiswieg kun je als accessoire kopen bij de Joolz Aer+ buggy. Met de reiswieg transformeer je de buggy naar een kinderwagen en kun je de wagen al gebruiken vanaf de geboorte. De reiswieg voor de Aer+ is ook verbeterd met een grotere zonnekap met ventilatie en een verbeterde knop om de reiswieg in te klappen.

Handige accessoires voor de Joolz Aer+

Voor de Joolz Aer+ hebben we ook handige accessoires die de buggy nog completer maken. De Joolz Aer+ is voorzien van een gratis reistas die je kunt gebruiken bij het vervoeren of opbergen van de buggy. Daarnaast kun je ook een aantal accessoires bijkopen zoals, een regenhoes, meerijdplankje en de eerder genoemde bumber bar.

tijdelijk uitverkocht
114.95
-20%
4. 96  korting
24.95 19.99
-47%
13. 96  korting
29.95 15.99

Veel gestelde vragen over de Joolz Aer+

De Joolz Aer+ buggy kun je vanaf 6 maanden gebruiken tot je 4-5 jaar oud is of 22kg weegt. Wil je de Joolz Aer+ al vanaf de geboorte kunnen gebruiken? Koop dan ook de Joolz Aer+ reiswieg en transformeer je buggy naar een volwaardige kinderwagen.

Ja, de Joolz Aer+ mag je door zijn lichte gewicht (6kg) en compacte formaat meenemen als handbagage in het vliegtuig.

De reiswieg kun je eenvoudig bevestigen aan het frame van de Joolz Aer+. Je hebt hiervoor geen extra adapters nodig.

Het bijzondere aan de Joolz Aer(+) wagen is dat je de wagen kunt inklappen zonder de reiswieg te demonteren. Met de achterste knop op de reiswieg zet je deze op het frame met de voorkant schuin naar beneden. Vervolgens kun je de knop op het handvat van de wagen gebruiken om de gehele kinderwagen in te klappen tot een compact pakketje.