Speelgoed van baby tot peuter

Jouw kindje is volop in ontwikkeling en deze ontwikkeling wil je natuurlijk graag stimuleren. Spelen is hierbij van groot belang! Het begint al heel vroeg bij het spelen met de figuurtjes in de box, hiermee ontwikkelen ze de hand- oogcoördinatie. Ook voor peuters en kleuters is spelen goed voor de ontwikkeling, daarom kan je bij ons nu ook terecht voor speelgoed voor de wat grotere kinderen. Bekijk hier al het speelgoed, we hebben nu ook speelgoed voor wat grotere kinderen, bekijk deze hier.

Waarom is spelen zo belangrijk?

Doormiddel van het spelen met speelgoed leert je kleine niet alleen allerlei voorwerpen en texturen kennen, maar ook zijn creativiteit en fantasie wordt gestimuleerd (denk aan: afstandsbediening wordt een telefoon). Daarnaast is het spelen met elkaar belangrijk voor het leren samenwerken en problemen oplossen. Vooral nu de dagen steeds drukker worden, met school en de digitale wereld is het belangrijk dat kinderen ook lekker naar buiten gaan!
Tip: wanneer kids spelen hoor je ze vaak praten, een verhaaltje vertellen. Dit is een manier voor jouw kleintje om gebeurtenissen te verwerken! Luister dus goed naar zijn gebrabbel ;)

Buitenspeelgoed

Voor de peutertjes vanaf 1 jaar hebben wij onder andere een coole step! Goed voor het evenwicht van je kindje. Om de creativiteit en fantasie van je spruit te stimuleren, kunnen zij fantaseren over een ritje op een echte tractor of motor door te spelen met hun eigen looptractor of loopfiets. Is er een broertje of zusje op komst? Laat ze dan papa/mama spelen met een mooie poppenwagen, super als voorbereiding op het nieuwe gezinslid. Voor de wat oudere kids is er de picknick tafel: lekker luxe uiteten bij papa en mama in de tuin! (vanaf 18 maanden) Ook de glijbaan (vanaf 2 jaar) en de watertafel (vanaf 18 maanden) stimuleren de motoriek en zintuigen van je kleintje en, misschien wel het belangrijkste, zorgen voor een hoop plezier!