Blog

Let’s play met het leukste buitenspeelgoed

Publicatie: 23 april 2019

Het zonnetje schijnt, de warme jassen kunnen aan de kapstok en het buitenspeelgoed komt de schuur uit. Tijd voor buitenspelen! Een loopfiets, glijbaan of een opblaaszwembad: grote kans dat je je kleintjes hierdoor niet meer binnen ziet. Check ons leukste buitenspeelgoed en let’s play! 

Lekker scheuren

Tring, tring.. daar komt je kleine aangesjeesd! Kleintjes vinden het vaak leuk om zelfstandig te spelen – zonder hulp van papa of mama. Een driewieler of loopfietsje is daar perfect voor. Ze kunnen zelfstandig trappen (en jij loopt er stiekem achteraan om alles in de gaten te houden). Een ander voordeel van dit fietsje: het is supergoed voor de motoriek van je kindje. Kijken, sturen en trappen tegelijk: een goede voorbereiding op het echte werk!

Waterpret

Spetter, spatter, spater! Spelen met water is altijd leuk en al helemaal met waterspeelgoed. Is het zo warm buiten dat je kleine bijna niet vooruit te branden is? Een zwembadje in de tuin is hiervoor de perfecte oplossing: even lekker afkoelen! Naast een opblaaszwembad kan je natuurlijk op nog veel meer andere manieren waterpret hebben. Wat dacht je van een Adventure pool? Hiermee heeft je kleintje de grootste lol: ringen gooien, van de glijbaan en zelfs spelen met een fonteintje!

Groot buitenspeelgoed

Pak het grootser aan met een voertuigen of een glijbaan! Natuurlijk is het extra fijn als het zomers weer is en je kleine in de tuin kan voetballen of van de glijbaan kan, maar ook met minder weer kunnen kids zich goed vermaken met dit grote buitenspeelgoed. Hoe leuk is het om te kunnen bowlen met je kleintje met het leuke Bumba Bowlingset wat zowel binnen als buiten te gebruiken is.

Zand en strand

Voor de kleine zandmonstertjes is er genoeg keuze uit divers strandspeelgoed. Zandkastelen bouwen? Geef ze een emmertje en schepje en ze zijn de hele middag zoet. Tip: vergeet bij een stranddag vooral geen strandtentje mee te nemen. Superhandig voor als je mini een dutje wilt doen, maar ook om alle babyspulletjes uit de zon te houden. Extra fijn: het is een inklapbaar tentje met UV 50+ filter.

Klein speelgoed

Hoe kleiner het speelgoed, hoe meer je voor je mini kan meenemen als jullie een dagje weggaan. Denk hierbij aan stoepkrijt of een mandje met potloden en wat stiften. Superleuk en het neemt niet zoveel ruimte in beslag. Win-winsituatie voor jou en je kleine!