Net als jij vinden wij het belangrijk dat je goed wordt geholpen bij ons. Als jij tevreden bent, zijn wij het ook. De medewerkers van Prénatal zijn 100% toegewijd om jou zo goed mogelijk te voorzien in jouw wensen en behoeften. Je kunt altijd rekenen op onze medewerkers om je te helpen bij het maken van de beste keuzes.
 

Winkelen op afspraak

Prénatal biedt voor aanstaande ouders als extra service: winkelen op afspraak. Stel op je gemak al je vragen aan een van onze medewerkers en probeer producten uit. Je ontvangt tijdens deze afspraak de speciale groeikorting tot wel 20%. Dat betekent: hoe meer je koopt, hoe meer korting je krijgt. Dat scheelt natuurlijk lekker veel op je baby uitzet. Je kunt telefonisch of in onze winkels een afspraak bij je dichtstbijzijnde Prénatal Warenhuis maken. Prénatal bij jou in de buurt 

Onze warenhuizen ook ’s avonds open

Omdat we de ouders van nu kennen, heeft Prénatal de openingstijden van de warenhuizen verruimd tot 21:00 uur. Tevens zijn veel van onze winkels ook op zondag geopend. Bekijk al onze openingstijden


24/7 online shoppen

Op prenatal.nl houden we je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties. Onze online shop is altijd open. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bestel alles online wat je nodig hebt voor jou en je kindje en krijg alles thuisbezorgd. Bovendien worden bestellingen boven €30 gratis thuisbezorgd.


De uitzetlijst

Prénatal helpt je bij de voorbereiding op de geboorte van je kindje. Vanaf de zesde maand in je zwangerschap zal de kraamzorg contact met je opnemen over wat je allemaal in huis moet hebben. Om je een beeld te geven van wat je de eerste periode écht moet hebben, hebben we een handige lijst samengesteld. Deze lijst ligt in al onze winkels en kun je online bekijken en downloaden.


Berzorgen bij jou thuis

Prénatal bezorgt je aangeschafte meubels bij jou thuis. Bij besteding van meer dan €700, - aan meubels (ledikant, commode, kast) doen we dat gratis. Wanneer je ervoor kiest om je meubels zelf op te halen, ontvang je gratis een Prénatal cadeaukaart ter waarde van 10% van je totale aankoopbedrag.


Monteren

We nemen je graag wat werk uit handen en zetten al je aangeschafte meubels in elkaar. Het monteren van een complete babykamer (ledikant, commode, kast) kost €55,-. De montage van een los artikel kost €35,-.


Ruilen en retourneren

Het kan gebeuren dat je aankoop niet helemaal is wat je ervan had verwacht of dat de maat niet goed is. Je kunt je product(en) die je in de winkel of webshop hebt gekocht, in de originele verpakking en mét de kassabon binnen 14 dagen ruilen of retourneren.


Veiligheid en kwaliteit

Al onze producten worden getest op veiligheid en hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze producten voldoen aan de Europese normen. Naast veiligheid en prijs-kwaliteit verhouding van onze producten vinden wij de menselijke factor minstens even belangrijk. Prénatal werkt alleen met leveranciers die voldoen aan onze normen. Wij hebben niet alleen het beste voor met kinderen in Nederland, maar met álle kinderen in de wereld.  


Prénatal Cadeaukaart

Bij Prénatal kun je altijd terecht voor de leukste cadeaus! Je kunt zelf bepalen welk bedrag je cadeau geeft met een maximum van 150 euro. Je hoeft het bedrag niet in één keer uit te geven, want het is onbeperkt geldig. De Prénatal cadeaukaart is verkrijgbaar in al onze winkels, maar ook via de formules:  Postkantoren/TNT, Primera, Albert Heijn, Plus, C1000 en Jumbo Supermarkten, Tabaronde, Vivant, Techador, MultiShop, Tabak & Gifts en bij de Texaco tankstations. En ook online via GiftcardsPrimera en Givacard. Heb je een Prénatal cadeaukaart ontvangen? Check hier je saldo 


De tweelingpas

Verwacht je een tweeling? Ga dan snel naar de winkel voor een tweelingpas! Met de tweeling op komst, zit je dubbel in de kosten. Daarom helpt Prénatal je met de tweelingpas. Hiermee kun je flink bezuinigen op producten waarvan je er straks twee nodig hebt tot 15% korting! Bij een drieling krijg je op vertoon van de tweelingpas 15% korting op het tweede en derde artikel. Bij een vierling krijg je de korting ook op het vierde artikel enzovoort... 


Nieuwsbrief

Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, aanbiedingen en nieuws van Prénatal? Schrijf je dan in voor De Blije Doos en ontvang dan meteen onze nieuwsbrief!


Prénatal op Social Media

Je vindt Prénatal ook op Social Media: FacebookLinkedinTwitter en Pinterest. Iedere week nieuwe winacties, kortingscodes, inspiratie en nog veel meer! Als fan ben je natuurlijk altijd als eerste op de hoogte van de leukste acties en praat je mee over nieuwe producten en alles wat jou en andere mama’s en ouders bezighoudt. 


Geen extra verdriet

Mocht je zwangerschap onverhoopt op een verdrietige manier aflopen, dan neemt Prénatal uiteraard alle ongebruikte artikelen terug tegen de verkoopprijs. 


Cadeaulijst

Wanneer je veel vagen krijgt van vrienden en familie welk (kraam)cadeau je wilt ontvangen dan is het fijn om de Prénatal cadeaulijst te gebruiken. Prenatalcadeaulijst.nl biedt de mogelijkheid om je eigen cadeaulijst samen te stellen. Registreer je gemakkelijk en gratis via Facebook of e-mailadres. Wanneer je, je gegevens hebt ingevuld kun je direct beginnen met het uitkiezen van je cadeau(s). Wanneer je de cadeaulijst compleet hebt ingevuld, kun je heel gemakkelijk via Facebook of e-mail al jouw vrienden en familie uitnodigen om je lijst te bekijken.