De Kraamvogel

De Kraamvogel

Maak kennis met de grootste kraamorganisatie van Nederland. Zij zijn een expert op het gebied van zwangerschap, geboorte, kraamtijd en borstvoeding.

 

Voor al je vragen over je zwangerschap, geboorte en kraamtijd

De Kraamvogel is de grootste kraamzorgorganisatie van Nederland en biedt kraamzorg en aanverwante producten en diensten aan 22.000 gezinnen per jaar. De kraamhelden van de Kraamvogel zijn professionals op het gebied van zwangerschap, geboorte, kraamtijd en borstvoeding. Zij zorgen voor een superstart voor jou en je baby! Op de entresol van Prénatal Hearts kan je op afspraak bij De Kraamvogel terecht voor informatie, advies en een carrousel aan diensten.

Lactatiekundig Spreekuur 
Maak een persoonlijke afspraak voor het borstvoedingsspreekuur. Je kan ook mailen naar borstvoeding@dekraamvogel.nl o.v.v. spreekuur Prénatal Hearts Amersfoort

Aanmelden voor kraamzorg 

Ook de klanten van De Kraamvogel hebben voordeel bij de samenwerking met Prénatal. Iedereen die zich nu bij Prénatal Hearts inschrijft voor kraamzorg van De Kraamvogel krijgt een Kraamvogel cadeaukaart.

Klik hier om je gelijk aan te melden voor kraamzorg van De Kraamvogel. 

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld weten wanneer je terecht kan voor het borstvoedingsspreekuur, neem dan contact op met onze klantenservice: 088-7788500.Blijf op de hoogte van actuele demonstraties en informatie van de Kraamvogel op:

 
Website: www.dekraamvogel.nl

Contact
Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld weten wanneer een bepaald spreekuur plaatsvindt, neem dan contact op met onze klantenservice: 088 - 77 88 500.

Bezoekadres
Entresol (1e verdieping) Prénatal Hearts
Euroweg 100 (naast de IKEA)
3825 HD Amersfoort Vathorst

Openingstijden
Elke eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18 .00 uur of op afspraak.

zwangerschapskalender

gebruik de onderstaande kalender voor informatie die voor jou van toepassing is…

hoeveel weken?

hoeveel maanden?

hoeveel jaar?