Evenementen

Evenementen

Meerdere keren per jaar worden er vanuit Prénatal grote evenementen georganiseerd.

Zo zijn we al enige jaren prominent aanwezig op de Negenmaandenbeurs. Een beurs die onze klanten binnen korte tijd volledig op de hoogte brengt van alle ontwikkelingen op babygebied. Meerdere keren per dag wordt er een flitsende modeshow gegeven met trendy zwangerschapskleding, lingerie en de coolste kinderkleding. Ook komen de nieuwste trends voor het komende seizoen allemaal voorbij.

Tussen de modeshows door zijn er tal van presentaties, workshops en lezingen op het podium. Ook zijn er op het bol van kennis plein deskundigen aanwezig waar je met al die vragen terecht kunt. Kortom een uniek evenement als je op het punt staat een kindje te krijgen. 

Maar ook de Mama Mazzeldagen zijn een terugkerend kortingsfestijn dat zijn weerga niet kent. Tijdens de Mama Mazzeldagen ontvangt de klant tot 20% korting op het gehele assortiment. Als aftrap van de Mama Mazzeldagen wordt een speciale koopavond georganiseerd voor alle zwangere vrouwen op de woensdagavond.

Zij kunnen als eerste profiteren van de kortingen en van een extra woensdagavond korting. In de warenhuizen worden speciale VIP activiteiten georganiseerd voor zwangere vrouwen. De bedoeling is om de zwangere vrouwen lekker te verwennen en daarnaast haar de gelegenheid te geven om lekker te kunnen winkelen, voorafgaand aan de toch wel zeer drukke Mama Mazzeldagen.