Prénatal op de Negenmaandenbeurs

Welkom in onze wereld!

Bezoek onze Prénatal stand op de Negenmaandenbeurs en maak kennis met ons uitgebreide assortiment voor zwangere vrouwen en kersverse papa’s of mama’s. We hebben de beste kinderwagendeals, prachtige positiekleding, alles voor de babykamer, babyfashion en heel veel andere baby musthaves!

Uiteraard kun je als bezoeker gebruik maken van speciale kortingen en aanbiedingen! Je kan de stand van Prénatal vinden in hal 8 op stand 102.

Gratis hydrofiele multidoek!

Laat je gegevens achter bij onze stand en ontvang een gratis hydrofiele multidoek cadeau! Om tijdens de Negenmaandenbeurs zoveel mogelijk papa’s/mama’s blij te maken met dit cadeau, geven wij per gezin 1 hydrofiele multidoek weg. OP=OP.

De hydrofiele multidoek is gemaakt van 100% katoen en heeft een afmeting van 110 x 110 cm. Multifunctioneel te gebruiken als inbakerdoek, maar ook als wikkeldoek, handdoek, borstvoedingscover, knuffeldoek, spuugdoek of dekentje. Kortom, ideaal om altijd bij je te hebben!

Exclusief verkrijgbaar op de Negenmaandenbeurs: mini-me collectie

Steel de show met deze perfect op elkaar afgestemde shirts. Alleen verkrijgbaar tijdens de Negenmaandenbeurs op de Prénatal stand: de mini-me collectie. Met deze shirts hul je jouw gezin in matching outfits. De collectie is in diverse maten verkrijgbaar en zorgt gegarandeerd voor leuke plaatjes.

Bij aanschaf van een complete set, bestaande uit twee volwassenshirts en één babyshirt, ontvang je een speciale korting. Je betaalt dan maar €19.99 voor de complete set in plaats van €24.99. De shirts zijn ook los verkrijgbaar. Maar let op: OP=OP!

Wat is er te doen?

Mooie mama-cadeautjes, hoge kortingen, modeshows en nog veel meer: we nodigen je van harte uit op onze Prénatal-stand! Volg onze kanalen om meer te lezen over wat je kunt verwachten.

Openingstijden:

data   tijdstip
20 t/m 24 februari   11.00 - 18.00 uur
21 en 22 februari   11.00 – 22.00 uur

 

De Negenmaandenbeurs is in de RAI in Amsterdam. Je kan de stand van Prénatal vinden in hal 8 op stand 102.


volg ons blog ›