Maak kennis met Sweet Petit by Prénatal

Mogen we even aan je voorstellen: onze trots Sweet Petit. Ons eigen exclusieve fashionlabel, dat volgens ons nét een beetje anders is. Ontworpen door onze eigen designers, stijlvol, een tikkeltje ondeugend maar ook nog steeds comfortabel. Kenmerkend voor de Sweet Petit collecties zijn de verschillende materialen en stoffen en de unieke pasvormen. Altijd geïnspireerd op de laatste trends!

Van 12 t/m 25 augustus staat Sweet Petit in de spotlights en nemen we je mee in dit mooie label. Ontdek nu alvast onze nieuwste collectie.

 

Onze nieuwste collectie

‘Relax’ en ‘slow down!’ Dit seizoen mag het allemaal wel een tikje rustiger. Dit gevoel resulteert in een collectie met verschillende vintage invloeden. Dikke ribstoffen zorgen voor een fijne ‘jaren 70 vibe’ en de sweat items met visgraatstructuur zorgen voor een super comfy outfit. We gaan straks het najaar weer in en dat betekent: laagjes, laagjes, laagjes. Daarom zie je naast de T-shirts en sweaters ook weer verschillende knitwear in de collectie terugkomen. Uiteraard allemaal in warme kleuren die passen bij het aankomende seizoen. Wij hebben er zin in!

Vanaf nu is onze nieuwste collectie verkrijgbaar – zowel online als in geselecteerde winkels.

bekijk het lookbook ›
 •  

  Verschillende materialen en stoffen

  Kenmerkend voor de Sweet Petit collecties zijn de verschillende materialen en stoffen die je door de collectie heen terug ziet. Van badstof tot rib en van gebreid tot sweatstof. Altijd met oog voor detail en leuke extra toevoegingen zoals fringes, ruffles of een unieke print.

  Naast dat onze Sweet Petit collecties er altijd volgens de laatste trends uit zien, vinden we het ook belangrijk dat je kleintje zich er nog steeds comfortabel in kan bewegen. Ze blijven immers kind!

  Sweet Petit by Prénatal wordt verkocht in onderstaande winkels

  Aalsmeer Doetinchem Hoofddorp Rotterdam-C.
  Alkmaar Dordrecht Hoogeveen Rotterdam-Z.
  Amersfoort Eindhoven Hoorn Uden
  Amsterdam Eindhoven-C. Leeuwarden Utrecht
  Apeldoorn Enschede Leiden Veenendaal
  Arnhem Goes Leiderdorp Venlo
  Barendrecht Groningen Nijmegen Zaandam
  Breda Haarlem-B. Rijswijk Zoetermeer
  Den Bosch Heerlen Roermond Zwolle
  Den Haag Hengelo Rotterdam  

   

  zoek een winkel in de buurt ›