Black Deals

Black Friday is een traditie uit de Verenigde Staten die alweer een aantal jaren geleden naar Nederland is overgewaaid. Tijdens de Black Friday Deals campagne hebben we hoge kortingen op héél veel producten. Shop bijvoorbeeld speelgoed cadeaus voor Sinterklaas en Kerst met veel korting. Of shop kinderwagens, babykleding, babyfoons en autostoelen voor je babyuitzet. Kortom: dit wil je niet missen! Houd deze pagina in de gaten om te zien wanneer de volgende Black Deals campagne begint.


Wil je geen van onze acties missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, download de app of bekijk onze lopende folder & acties.

Black Friday korting op speelgoed

Sinterklaas en Kerst staan om de hoek en dat betekent dat het hoogste tijd is om alle cadeautjes in te slaan. Bij Prénatal shop je met Black Friday speelgoed met een mooie korting. Hoe fijn is dat! In ons assortiment vind je speelgoed voor baby’s en peuters tot wel 4 jaar oud. Shop speelgoed tijdens Black Friday bij Prénatal.

Black Friday korting op kinderwagens

Een kinderwagen is een grote aankoop voor toekomstige ouders. Een leuke aanbieding is dan natuurlijk extra fijn. Tijdens Black Friday shop je een kinderwagen van een bekend merk met de beste korting. Zo houd je geld over voor andere mooie items op de baby uitzetlijst. Shop een kinderwagen tijdens Black Friday bij Prénatal.

Black Friday korting op babykleding & kinderkleding

Met de feestdagen voor de deur wil je natuurlijk dat je kindje er tip top uitziet in een mooie outfit. Met Black Friday scoor je babykleding en kinderkleding met veel korting bij Prénatal. Denk bijvoorbeeld aan feestjurkjes of een leuk overhemd met strikje. Hoe schattig is dat! Shop babykleding en kinderkleding met korting bij Prénatal.