onze winkels

Je vindt alle 67 winkels van Prénatal verspreid over heel Nederland. Is je wel eens opgevallen dat we grote en kleinere filialen hebben? Prénatal maakt namelijk onderscheid tussen stadswinkels en warenhuizen. Alleen wat is nu precies het verschil tussen een stadswinkel en een warenhuis?

Warenhuizen (19)
De warenhuizen zijn onze grootste winkels met het complete aanbod van Prénatal en haar A-merken. Van de kleinste behoeften tot aan de complete kinderkamer. Voor je totale baby-uitzet kun je bijvoorbeeld ideaal terecht in een warenhuis. En dat in alle rust, want de meeste warenhuizen hebben ruimere openingstijden en volop parkeergelegenheid!

Stadswinkels (44) en Shop-in-Shops V&D (4)
De kleinere stadswinkels zijn ingericht voor het gemak van je eerste benodigdheden ‘om de hoek’. Je vindt er bijvoorbeeld veel fashion en verzorgingsartikelen en minder kinderwagens en woonaccessoires. Ondanks dat ons complete aanbod niet fysiek in de stadswinkels aanwezig is, kun je hier wél ten alle tijden de producten bestellen die je zoekt!

Prénatal Shop in Shop V&D Arnhem, Den Haag, Groningen en Rotterdam
In deze filialen is het helaas niet mogelijk om een giftcard aan te schaffen of te betalen met een giftcard. Onze excuses voor het ongemak. Ook is het niet mogelijk om te ruilen of te retourneren in deze filialen, indien de producten daar niet zijn aangeschaft.

winkel zoeken

Vind hier de stadswinkel of het warenhuis van Prénatal het dichts mogelijk bij je in de buurt.

Vind hier de stadswinkel of het warenhuis van Prénatal het dichts mogelijk bij je in de buurt.