Prénatal winkels

amersfoort winkel

Je bestelling bij onze webshop afhalen in winkel
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in één van onze filialen. Tijdens het afrekenen van je bestelling kun je het gewenste filiaal selecteren, door 'Afhalen in winkel' aan te vinken. Wanneer je hebt aangegeven dat je de bestelling in één van onze filialen wil ophalen dan kan de levertijd onder normale omstandigheden oplopen tot 8 werkdagen, afhankelijk van wanneer het filiaal weer bevoorraad wordt. Je krijgt apart bericht op de dag dat je bestelling naar het filiaal wordt verstuurd. Na twee werkdagen kun je jouw bestelling daar ophalen. Neem hiervoor wel altijd je legitimatie + factuur (mag uitgeprint of op je mobiele telefoon) mee.

Onze winkels
Je vindt alle 59 Prénatal winkels verspreid over heel Nederland. Is je wel eens opgevallen dat we grote Prénatal winkels en kleine Prénatal winkels hebben? We maken namelijk onderscheid tussen citystores (stadswinkels) en megastores (warenhuizen). Wat is nu precies het verschil tussen een citystore en een megastore?

Megastores(20)
Megastores zijn onze grootste winkels en hebben het complete aanbod van Prénatal en haar A-merken. Van de kleinste behoeften tot aan een complete kinderkamer. Voor je totale babyuitzet kun je prima terecht in een megastore. En dat in alle rust, want de meeste megastores hebben ruimere openingstijden en volop parkeergelegenheid!

Citystores (39)
De kleinere citystores zijn ingericht voor het gemak van jouw eerste benodigdheden ‘om de hoek’. Je vindt er bijvoorbeeld veel fashion en verzorgingsartikelen en minder kinderwagens en woonaccessoires. Ondanks dat ons complete aanbod niet fysiek in de citystores aanwezig is, kun je hier wél te allen tijde de producten bestellen die je zoekt!

Vind hier de stadswinkel of het warenhuis van Prénatal het dichts mogelijk bij je in de buurt.


neem contact opveelgestelde vragenregistrerenCenter ParcsPrénatal personal shoppingappGratis +Blije DoosVacatures