Prénatal winkels

onze winkels

Je vindt alle 44 Prénatal winkels verspreid over heel Nederland. Is je wel eens opgevallen dat we grote Prénatal winkels en kleine Prénatal winkels hebben? We maken namelijk onderscheid tussen citystores (stadswinkels) en megastores (warenhuizen). Wat is nu precies het verschil tussen een citystore en een megastore?

Megastores
Megastores zijn onze grootste winkels en hebben het complete aanbod van Prénatal en haar A-merken. Van de kleinste behoeften tot aan een complete kinderkamer. Voor je totale babyuitzet kun je prima terecht in een megastore. En dat in alle rust, want de meeste megastores hebben ruimere openingstijden en volop parkeergelegenheid!

Citystores
De kleinere citystores zijn ingericht voor het gemak van jouw eerste benodigdheden ‘om de hoek’. Je vindt er bijvoorbeeld veel fashion en verzorgingsartikelen en minder kinderwagens en woonaccessoires. Ondanks dat ons complete aanbod niet fysiek in de citystores aanwezig is, kun je hier altijd de producten bestellen die je nodig hebt!

Boutique
Prénatal Boutique is een nieuwe en inspirerende winkelbeleving. Hier vind je een selectie van de leukste en meest onmisbare producten uit het Prénatal assortiment, speciaal voor iedereen die nieuw leven mag verwelkomen. Met wat voor je reden je de Boutique ook bezoekt, er is voor ieder wat wils. Of je nu een kraamcadeau zoekt voor je beste vriendin die bevallen is, samen met je moeder het ‘eerste pakje’ gaat shoppen of als aanstaande vader deskundig advies nodig hebt over een flesje; bij Prénatal Boutique verwelkomen we je graag. Voor kinderwagens, autostoelen en kinderkamermeubels kan je terecht in onze Megastores of in onze webshop. 

  bekijk hier onze actuele acties & aanbiedingen ›