Winactie familiemomenten

Tips van fotografe Lisette Lubbers + WIN gezinsshoot t.w.v. €495.-

Lisette Lubbers (mama van Scotti en Elli) is een content creator, blogt, vlogt, schrijft en fotografeert voornamelijk bruiden, babybumps, bevallingen en baby’s. Op haar zestiende zette Lisette haar eerste stappen in de fotografie, met een gekregen compact camera voor haar verjaardag. Die werd al snel opgevolgd door een spiegelreflex. ‘Op de automatische stand maakte ik daar al best leuke foto’s mee.’ In de weekenden maakte ze foto’s van familie, vriendinnen en hun gezinnen. ‘Ik deed in de weekenden niets liever en kreeg toen ook het gevoel dat ik daar mensen blij mee kon maken.’ Toen onbekenden haar naar tarieven gingen vragen, besloot ze een bedrijf te beginnen: lisettelubbers.com.

Lisette heeft regelmatig gezinnetjes en kindjes voor haar lens. Is het niet op afspraak, dan zijn het wel haar eigen kinderen. Zij weet als geen ander hoe het is om al die speciale familiemomentjes vast te willen leggen. Vanaf woensdag 15 juli geeft Lisette dan ook iedere week een mini-cursus op ons Instagram kanaal. Ze geeft hele handige tips zodat jij daarna zelf aan de slag kunt met fotograferen.

WIN 1x gezinsshoot t.w.v. €495.-

We hopen natuurlijk dat je straks zelf lekker aan de slag gaat met het maken van foto’s. Toch is het ook heel waardevol om zelf, samen met je kindjes, vastgelegd te worden. Je maakt daarom nu kans om een fotoshoot (tw.v. €495.-) te winnen waarbij Lisette Lubbers jullie familiemomenten voor eeuwig vastlegt. Je maakt kans op deze fotoshoot door jouw favoriete familiemoment met ons te delen. Houd hiervoor ons Instagram kanaal in de gaten.


Meedoen kan t/m 9 augustus 2020.
*Bekijk hier de actievoorwaarden