Stokke kinderwagens

Ontdek de collectie van onze veilige, stijlvolle en innovatieve kinderwagens. Of je kiest voor luxe, all-terrain, of compact; alle Stokke kinderwagens bieden wendbaarheid en een doordachte ergonomie. Ze hebben twee kijkrichtingen; voor de binding met jou of het ontdekken van de wereld.

bekijk alle Stokke kinderwagens ›

 

De Stokke® Crusi™

De Stokke® Crusi™ is de nieuwste kinderwagen van Stokke®. De kinderwagen is erg handig in gebruik. Zo heeft de wagen een omkeerbaar zitje, grote boodschappenmand en ergonomische zitting.

De Crusi™ is geschikt voor de reiswieg en de beide Stokke autostoelen (Stokke® Izi Go en Stokke® Sleep). Daarnaast kun je een tweede zitje (Stokke® Crusi™ Sibling seat) onder de Crusi™ monteren zodat je eenvoudig met 2 kinderen op pad kunt.

shop nu ›

De Stokke® Xplory®

De Stokke® Xplory® is de meestverkochte wagen van Stokke®. Door de kijkrichting van je baby naar jou en de unieke hoogte van de kinderwagen kan je baby op een mooie manier de wereld ontdekken.

Later heeft je nieuwsgierige kindje meer uitzicht nodig, dat kan door de twee rijrichtingen van Stokke® Xplory®. De vele mogelijkheden van de kinderwagen zorgen dat je jarenlang plezier hebt van je investering..

shop nu ›

De Stokke® Scoot™

De Stokke® Scoot™ is een multifunctionele en compacte buggy. De wagen is wendbaar, eenvoudig in te vouwen èn met één hand op te tillen.

Stijlvol onderweg met je baby. De ideale oplossing bij wandelen door drukke straten en kleine winkeltjes en openbaar vervoer.

shop nu ›