SOS Kinderdorpen

een liefdevol thuis voor ieder kind

...is niet altijd vanzelfsprekend

Familie is je basis. Bij je familie ben je thuis. Het is de basis die je nodig hebt om op eigen kracht de wereld te kunnen ontdekken. Miljoenen kinderen over de hele wereld hebben echter de zorg van hun ouders verloren. Zij staan er vaak alleen voor en zijn kwetsbaar. Prénatal en SOS Kinderdorpen geloven dat familieliefde een primaire levensbehoefte is van ieder kind. Daarom slaan wij onze handen ineen. Alleen met een liefdevol thuis als basis, kan een kind zich ontwikkelen tot een zelfstandige en weerbare volwassene. Ontdek wat jij kunt doen om een kind een liefdevol thuis te geven. Help jij ook mee?

 

Maak jij het verschil ?

Tweeëneenhalf jaar geleden werd baby Moses gevonden in een openbaar toilet in Ivoorkust. Hij was slechts twee maanden oud en erg verwaarloosd. Inmiddels is Moses een blije en kerngezonde peuter. Moses werd direct door SOS Kinderdorpen opgevangen en woont nu in een SOS kinderdorp met zijn nieuwe SOS broertjes en zusjes.

Zijn SOS moeder sloot Moses direct in haar armen en haar hart. Verander jij het leven van een kind als Moses? Er zijn verschillende manieren waarop je SOS Kinderdorpen kan steunen. Maak nu het verschil en help deze kinderen

lees meer ›