Philips AVENT

Als je Philips AVENT kiest, ben je verzekerd van producten van superieure kwaliteit, ontworpen met de behoeften van jou en je baby in gedachten. De producten van Philips AVENT dragen, dankzij uitgebreid onderzoek en klinische testen, bij aan het welzijn van je baby en bieden je flexibiliteit bij de zorg voor een opgroeiende baby.

De producten van superieure kwaliteit van Philips AVENT helpen je bij de keuzes die je maakt, of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft of die twee combineert. Naarmate je baby groter wordt, kunnen de producten dankzij hun uitwisselbare ontwerp worden aangepast aan de veranderende behoeften van je kindje. Wij zijn er om je te helpen bij al die wonderlijke veranderingen.

bekijk alle producten van Philips AVENT ›

 

babyfoons

Bij Philips AVENT begrijpen we dat de gezondheid en veiligheid van je baby voor jou als ouder de allerhoogste prioriteit heeft. Je kunt je niet voorbereiden op de intense liefde die je voor je kleintje voelt op het moment dat hij of zij op de wereld komt en de overweldigende behoefte om voor je baby te zorgen en hem of haar te beschermen.

shop nu ›

borstvoeding

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Moedermelk bevat precies die voedingsstoffen die je kind nodig heeft en beschermt bovendien tegen ziektes en infecties. Ook heeft het geven van borstvoeding voordelen voor de moeder. Zo maakt borstvoeding het makkelijker om na de bevalling weer op gewicht te komen. 

De verschillende producten van Philips Avent helpen je om het voeden zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken.

shop nu ›

flesvoeding

Philips AVENT Classic-flessen
Er bestaat nog geen remedie tegen darmkrampjes, terwijl voldoende slaap en goede voeding essentiële voorwaarden zijn voor een gezonde, blije baby. Uit klinisch onderzoek blijkt dat Philips AVENT Classic-flessen huilerig gedrag en darmkrampjes kunnen verminderen door de hoeveelheid lucht die je baby binnenkrijgt te verminderen met ons antikrampjesventiel. Je baby langzaam en rechtop voeden terwijl hij regelmatig boertjes laat, kan ook een positief effect hebben. 

Philips AVENT Natural-flessen
De Natural-voedingsfles is de meest innovatieve en geavanceerde fles, die helpt om flesvoeding zo natuurlijk mogelijk te maken je baby. De fles is geschikt voor borstvoeding, omdat de baby zowel aan de borst als aan de fles gemakkelijk drinkt. Zo geef je jouw baby alle voordelen van moedermelk, of je er nu bent of niet.

shop nu ›

drinkbekers

De collectie AVENT drinkbekers is in samenwerking met vooraanstaande kinderpsychologen en diëtisten ontwikkeld. Het design van de bekers is ideaal voor opgroeiende peuters. 

De revolutionaire Philips AVENT-beker helpt je peuter bij de overgang naar drinken uit een gewone beker, zonder te morsen. Het unieke antilekventiel wordt met de lip geactiveerd, zodat je kind langs de hele rand van de beker kan drinken zoals uit een grote-mensenbeker.

shop nu ›

fopspenen

Een fopspeen biedt troost in de nacht
Baby's hebben een grote zuigbehoefte, ook als het geen etenstijd is. Sommige vinden al snel hun duim of vingers om op te zuigen, maar het is vaak beter om je kind aan een fopspeen te laten wennen.

Liever een speen dan duim
Een fopspeen is orthodontisch verantwoord vormgeven zodat het gebit zich gezond kan ontwikkelen, net als het tandvlees en gehemelte. En dat is een belangrijk voordeel, ook om straks te leren praten. Alle Philips AVENT fopspenen zijn gemaakt van smaak- en geurvrij siliconenrubber, wat langer meegaat dan latex. Dankzij het ventiel kunnen ze worden gesteriliseerd en de luchtgaten in het schild helpen irritatie van de huid voorkomen.

shop nu ›

accessoires

De producten van Philips AVENT helpen je bij de keuzes die je maakt, of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft of die twee combineert.

Naarmate je baby groter wordt, kunnen de producten dankzij hun uitwisselbare ontwerp worden aangepast aan de veranderende behoeften van je kindje.

shop nu ›