Partou kinderopvang

 
Breng je kindje met een vertrouwd gevoel naar een veilige en liefdevolle kinderopvang.
 

Als baby’s net bij ons komen, vinden we het belangrijk dat ze zich thuis voelen. Via onze app houden de medewerkers je op de hoogte, met een foto of berichtje. Zo beleef je de dag van je kindje een beetje mee. 

Partou kinderopvang helpt je graag om je gezin en werk te kunnen combineren én komt graag tegemoet in de kosten. Met de voucher krijg je een jaar lang 5% korting bij een kinderdagverblijf van Partou. Vind een kinderdagverblijf 

De korting is van toepassing bij een nieuw contract voor minimaal 2 dagen per week en is afhankelijk van het contract dat je afsluit. Bekijk de actievoorwaarden 
 
 

bereken eenvoudig je netto kosten 

Benieuwd wat je nu écht gaat betalen voor opvang? Met de rekentool van Partou bereken je eenvoudig en snel de netto kosten, oftewel de kosten na aftrek van de kinderopvangtoeslag. Handig! Goed om te weten: de 5% korting is hier nog niet in verwerkt.

bereken mijn kosten ›

Heb jij een voucher van Partou kinderopvang?

Met de voucher ontvang je een jaar lang 5% korting op een kinderdagverblijf bij Partou. Jouw voucher heeft een unieke code op de achterzijde, voor eenmalig gebruik. Geef bij je aanmelding bij Partou aan dat je een voucher hebt. Vul op het opvangcontract je code in.

Bewaar de voucher zolang je gebruik maakt van de korting. Wil je eerst meer informatie of een rondleiding op het kinderdagverblijf bij jou in de buurt? Bel dan met 088-2357500. Wil je iemand anders blij maken met jouw voucher?  Geef de voucher dan gerust door. 

Deze actie is onbeperkt geldig.