Partou kinderopvang

 
Breng je kindje met een vertrouwd gevoel naar een veilige en liefdevolle kinderopvang.
 

Als baby’s net bij ons komen, vinden we het belangrijk dat ze zich meteen thuis voelen. We houden rekening met het unieke ritme van elk kind. Je kindje kan zich bij Partou optimaal ontwikkelen, samen met leeftijdsgenootjes. Er is veel aandacht voor bewegen, we luisteren gezellig samen naar muziek of gaan heerlijk op pad, de frisse buitenlucht in.

Via onze app houden de medewerkers je op de hoogte, met een foto of berichtje. Zo beleef je de dag van je kindje een beetje mee. Vind een kinderdagverblijf ›

 
 

Heb jij een voucher van Partou kinderopvang?

Heb je bij je webbestelling of winkelaankoop bij Prénatal een kortingsvoucher voor Partou ontvangen? Hiermee ontvang je een jaar lang 5% korting op een kinderdagverblijf bij Partou.

Let op: De vouchers kunnen nog tot en met 31 december 2018 ingewisseld worden tegen korting. De ingangsdatum van het opvangcontract hoeft niet in deze periode te vallen.

Jouw voucher heeft een unieke code op de achterzijde, voor eenmalig gebruik. Geef bij je aanmelding bij Partou aan dat je een voucher hebt. Vul op het opvangcontract je code in.

Bewaar de voucher zolang je gebruik maakt van de korting. Wil je eerst meer informatie of een rondleiding op het kinderdagverblijf bij jou in de buurt? Bel dan met 088-2357500.

De korting is van toepassing bij een nieuw contract voor minimaal 2 dagen per week en is afhankelijk van het contract dat je afsluit. 

Bekijk de actievoorwaarden ›