Mutsy kinderwagens

De gehele Mutsy-collectie is modulair en zo compleet dat elk gezin tijdens elke fase een passend systeem heeft. Het Mutsy-assortiment bevat vier complete kinderwagensystemen. Verschillende onderdelen passen op deze Mutsy-frames, zoals een reiswieg, kinderwagenzitje, verschillende autostoelen en tal van handige accessoires. Daarnaast bevat de Mutsy-collectie ook een compacte buggy: de Nexo. Alle Mutsy-kinderwagens zijn fijn om mee te wandelen, zowel voor de ouders als de jonge passagiers. Veelzijdigheid, aandacht voor ergonomie en gebruiksgemak worden allemaal gecombineerd in een stijlvol ontwerp: dat noemen we nou ‘simple human magic’!

bekijk alle Mutsy kinderwagens › 

 

 

ICON sophisticated city drive

Ontmoet de Icon: Mutsy’s nieuwste ontwerp! De Icon kan worden gebruikt met een reiswieg, omkeerbaar kinderwagenzitje, verschillende autostoelen en tal van handige accessoires. De allerbeste looks en functionaliteit komen bij elkaar in dit verfijnde, unieke ontwerp. Dankzij het innovatieve vouwsysteem, kan deze kinderwagen worden gevouwen zodat die net zo compact als een buggy is. Hierdoor kun je de kinderwagen gemakkelijk met je meenemen, waar je ook naartoe gaat!

Ergonomie
De rugleuning en beensteun kunnen in verschillende standen worden gezet. Dat is heel belangrijk voor de gezondheid van je kindje, omdat kleine kinderen niet te lang in dezelfde houding mogen zitten. De kap van de wandelwagenzit kan verlengd worden als je de ligstand gebruikt of als je je kindje wilt beschutten tegen de felle zon. Dankzij het dubbelgelaagde achterdeel van de kap heeft de wandelwagenzit een goede verluchting. Het zitje kan vooruit- of naar de ouders gericht op het frame geplaatst worden.

shop nu ›

NIO adventurous allround discovery

De Mutsy Nio roept ouders op om op avontuur te gaan! Met zijn lichtgewicht frame, geïntegreerde zonneklep en robuuste design maakt de Nio het makkelijk om op ontdekking te gaan. De Nio kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en tal van handige accessoires. De rug- en beensteun van het Nio-zitje zijn volledig verstelbaar in meerdere standen, waaronder een ergonomische slaapstand: onze meest vlakke ligstand tot nu toe!

Ergonomie
De reiswieg is vrij hoog op het frame gemonteerd. Hierdoor belast je je rug niet als je je kind uit de reiswieg tilt. Op het zitje is de bediening van de zitverstelling achteraan geplaatst, hoog op de rug, zodat deze voor jou makkelijk bereikbaar is. Zet de duwer op de voor jou de optimale hoogte met de handige knop. Het frame is vederlicht, wat hem extra handelbaar maakt.

shop nu ›

EVO practical urban ride

Populair bij vele ouders wereldwijd! Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje én voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires. Deze combi-wagen heeft een stoere look en is dankzij zijn lage gewicht gemakkelijk te dragen. Daarnaast kan het geheel compact samengevouwen worden en makkelijk overal mee naartoe!

Ergonomie
Zowel grote als minder grote bestuurders kunnen de Evo comfortabel besturen, dankzij de in hoogte verstelbare duwstang. De voorwielen kunnen 360° zwenken, wat je de nodige wendbaarheid geeft in de stad. Op een natuurlijke ondergrond kun je ze vastzetten, zodat je vlot kunt doorrijden over bijvoorbeeld zand of bosgrond. De wagen heeft een ruime reiswieg, zodat die lang mee kan. En toch blijft de wagen zeer compact en heel handig!

shop nu ›

NEXO compact downtown trip

De Nexo is een praktische, luxe buggy met een stevige rugleuning en verstelbare rug- en beensteun. De Nexo is handig in gebruik en in een handomdraai in te klappen tot een zeer compact pakket. Indien gewenst kan er een autostoeltje op het frame geplaatst worden. Kortom: De Nexo biedt het comfort dat je gewend bent van een Mutsy-kinderwagen, maar de compactheid en handigheid van een buggy. Ook ideaal voor vakanties en dagjes uit!

Ergonomie
De Nexo is een compacte, lichtgewicht kinderwagen met optimaal gebruiksgemak voor de ouder. De rugleuning kan met een knop aan de achterzijde worden versteld. De duwstang kan op de ideale hoogte worden ingesteld en de kleine zwenkende voorwielen (die ook vastgezet kunnen worden) zorgen ervoor dat de kinderwagen overal comfortabel rijdt.

shop nu ›