Mini me kleding collectie

Ontdek de nieuwe Mini me collectie van Prénatal! Wat is er nou leuker dan matching outfits voor jou en je zoontje of dochtertje? De fijne Mini me zomercollectie bestaat uit items met mooie, natuurlijke kleuren en printjes voor zowel jou als je kleintje. Twinning = winning!
 

Mini me kleding bij Prénatal

De kleding uit de Mini me collectie is geïnspireerd op de natuur. De items hebben mooie aarde tinten gecombineerd met een stoere grafische print. Extra leuk: voor meisjes zijn de items afgewerkt met speelse ruffles. 

Draag als moeder dezelfde kleding als je dochtertje of zoontje en loop de deur uit in een matchende outfit! Ook leuk: stel schattige matchende outfits samen voor broertjes en zusjes.
 

bekijk hier de hele collectie ›

Vier de zomer

Kenmerkend voor de items uit de zomercollectie is de fijne zomerse kwaliteit. Het heerlijke katoen is lekker koel tijdens de warme dagen. Extra fijn: de zwangerschapsjurkjes kan je ook dragen na je zwangerschap!

In alle items verwerken wij elastaan: door de stretch dus extra makkelijk aan te trekken bij jou of je kleintje. Vier de zomer in een matchende outfit met je mini me!
 

bekijk hier de hele collectie ›