Maxi-Cosi 3WayFamily: het meest complete en veiligste reissysteem in 4 stappen

Als (kersverse) ouders wil je het beste en veiligste voor je kindje, maar het liefst ook zo praktisch en comfortabel mogelijk. Het Maxi-Cosi 3WayFamily systeem is het meest complete reissysteem voor elke levensfase van je kleine. De Jade, Pebble Pro en Pearl Pro i-Size voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en met de 3WayFix base bevestig je ze binnen no-time in je auto. Ready for a ride!

 

 

1. Veilig vervoer begint met de perfecte base

De 3WayFix base is letterlijk de basis van het hele systeem en daarmee van jullie reis. Als je deze base eenmaal hebt, kun je hier vervolgens heel gemakkelijk de Jade, Pebble Pro en Pearl Pro i-Size op bevestigen. Licht- en geluidsindicatoren bevestigen wanneer de autostoel veilig is geïnstalleerd en je kunt gaan!

shop de 3WayFix base ›

2. Laat je pasgeboren baby lekker doorslapen

Het comfort van een reiswieg met de veiligheid van een autostoeltje. Je installeert de Jade reiswieg gemakkelijk van je kinderwagen op de 3WayFix base, waardoor je baby lekker kan doorslapen en in de meest gezonde positie (platte lig positie) kan blijven liggen. Geschikt vanaf de geboorte tot ca. 6 maanden.

shop de Jade reiswieg ›

3. De wereld ontdekken voor de allerkleinsten

De Pebble Pro i-Size is de veiligste en meest comfortabele manier voor je baby om de wereld te ontdekken. Het stoeltje past op je kinderwagen waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen van de auto naar je kinderwagen en weer terug. De kussentjes in het stoeltje zorgen voor een comfortabele reis. Geschikt vanaf de geboorte tot ca. 12 maanden.

shop de Pebble Pro i-Size ›

4. Veilig achterwaarts reizen voor je opgroeiende kindje

Als je kleintje wat ouder is en zelf al beter kan zitten, kun je overgaan op de Pearl Pro i-Size. Deze stoel is zo gemaakt zodat je jouw kindje tot ongeveer 105 cm (4 jaar) achterwaarts kunt vervoeren. Met het Easy-in harness is je kleine in een mum van tijd geïnstalleerd en kan de reis beginnen. Geschikt vanaf 6 maanden tot ca. 4 jaar.

shop de Pearl Pro i-Size ›